USAba nem akar működni a mobilnetem a szolgáltató küldött SMS t hogy 210ft/0.1 mb igen sok ès nemis működik. Kuldtem SMSt is hogy veszek 500mb ot vártam rá fèl órát amire aktiválták de akkorsincs netem. Beállitasok jók telenor a szolgaltato. Tipp?
Párom t-mobilos ès neki sem megy egyáltalán.
Irtam az ugyfelszolgalatnak is de mo-n csak 8óra mulva fognak dolgozni.
#10 itt nem azzal van a baj hogy bekapcsoltam e valamit. Már válaszoltak... Nevagyok előrèbb mèg 10ezer km re is átkoz aza szutyok orszag....
"Mivel külföldön nem a mi hálózatunk használod, így sajnos a szolgáltatást garantálni nem tudjuk, eltérhetnek a hálózati jellemzők. Ha a körülményekre való tekintettel jóváírási kérelemmel élnél, a [link] oldalon keresztül fordulhatsz az egyedi igénykezelési csoportunkhoz."
Ugyhogy ennyi 3g-m van a tmobilos halozaton ami alig van itt ahol vagyok. Nemtudok mobilnetezni ha kell akkorsem.
Ulj be egy Starbucks-ba vagy egy mekibe, vagy egy konyvtarba, vagy akarhova, ingyen wi-fi van egy csomo helyen.
Ha hosszabb ideig vagy itt, erdemesebb venni havi $30-ert egy sim kartyat, MetroPCS pl. $30 es korlatlan beszelgetes melle korlatlan mobilnet van hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!