Mi tévő legyek merjem e vagy ne merjem megvenni ezt a telefont?
Figyelt kérdés
Találtam egy szinte féláron eladó telefont max 2 hónapos lehet még majdnem 2 év garanciával elég csábító ajánlat állítólag az euronicsban vásárolt van róla 4db kép ahol találtam és csak előre utalással postán eladó.írtam az eladónak,hogy érdekelne a telefon de nem akarok bizalmatlan lenni de azért mégis csak előre utalásról van szó esetleg láthatnék e egy fotót a számláról.A számláról nem tud képet csinálni nekem.Ez azért fura mert van aki pl azt is le szokta fotózni vagy esetleg igény esetén tudja fotózni.2020. szept. 27. 14:09
21/23 anonim válasza:
Talán ez volt a legjobb döntés!
22/23 Morzsi007 válasza:
Már én is találkoztam ilyennel. Ugyanazok a képek voltak hardveraprón meg a jófogáson felöltve egy termékről, csak minden másban különböztek. Mikor a második üzenetre már nem felelt a jófogásos, gyanús lett, aztán le is vette a hirdetést. Csak annyit kérdeztem, hogy hol tudnánk találkozni. :))
23/23 A kérdező kommentje:
22/
Most megint bele botlottam egy ugyan olyan telefonba csak most a jófogáson volt csak és 84EFt számla oda volt rakva a telefon mellé a képen de 34EF-ra hirdette az illető.Kérdeztem ez mitől ilyen olcsó azt írta mert el akarja adni de mondom akkor is,mondom meg venném utánvéttel csak poénból írtam kérdezte miért mert csak átutalás lenne neki jó mondom mert nem bízok ebben a dologban,azt írta küldjem el a felét átutalással a másik felét meg majd utánvét.Mondom ááá nekem így se stimt.Aztán hagytam majd 1 nap múlva írt,hogy kell e még a telefon de mondom nincs fent hirdetés hát eltűnt a hirdetése,mondom ez fura ilyet még nem láttam,hát azt írja ő sem.Na azóta nem írt :)
2020. nov. 3. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!