Mi tévő legyek merjem e vagy ne merjem megvenni ezt a telefont?
Figyelt kérdés
Találtam egy szinte féláron eladó telefont max 2 hónapos lehet még majdnem 2 év garanciával elég csábító ajánlat állítólag az euronicsban vásárolt van róla 4db kép ahol találtam és csak előre utalással postán eladó.írtam az eladónak,hogy érdekelne a telefon de nem akarok bizalmatlan lenni de azért mégis csak előre utalásról van szó esetleg láthatnék e egy fotót a számláról.A számláról nem tud képet csinálni nekem.Ez azért fura mert van aki pl azt is le szokta fotózni vagy esetleg igény esetén tudja fotózni.2020. szept. 27. 14:09
11/23 A kérdező kommentje:
6/
Nekem ilyen szar tapasztalataim a fogyasztó védelemmel vannak pl
2020. szept. 27. 14:33
12/23 A kérdező kommentje:
Na hardver aprón meg találtam ugyan azt a telefont hirdetve,jófogáson 40EFt hardveraprón 70EFt és mind két helyen más város van írva dombóvár vs fehérgyarmat kicsit messze van egymástól a két hely 485km ez is fura.
2020. szept. 27. 14:48
13/23 anonim válasza:
A megoldás ilyenkor egyszerű: ami túl szép, hogy igaz legyen, az nem is igaz. Te eladnád a két hónapos készülékedet féláron? Nem? Ráadásul a leírt eset más szempontból is problémás. Talán udvariatlan leszek, de javaslom húzd félre a ködöt a szemed elől, értékeld reálisan a helyzetet és hanyagold az ilyen problémás eseteket. Az említett Hardveraprót érdemes nézegetni, mert ott van személyes értékelési rendszer.
14/23 anonim válasza:
És mik az eladók értékelései?
15/23 A kérdező kommentje:
13/
Már most elkezdte izgatni a fantáziámat az ügy így írok a hardveraprón a másik hirdetéshez.A végére járok a dolognak :)
2020. szept. 27. 14:54
16/23 A kérdező kommentje:
14/
132 pozitív
2020. szept. 27. 14:55
17/23 A kérdező kommentje:
Ja és a hardveraprós hirdetésnél nem az van,hogy csak csomagküldéssel hanem van lehetőség csomagküldésre is.
2020. szept. 27. 14:57
18/23 anonim válasza:
Én úgy szoktam csinálni h ha ilyen szinten érzem h büdös a dolog h akár még más véleményét is megkérdezném róla,akkor bízok a megérzésemben és hagyom a fenébe...
19/23 anonim válasza:
Szia!
Ne haragudj, ha esetleg véletlenül nem erre a válaszra számítasz, de én a helyedben nem vennék jófogásról 2 hónapos mobiltelefont, féláron, egy névtelen embertől, aki nem küld képet a számláról.
20/23 A kérdező kommentje:
19/
Én se vettem semmit sem,de a hirdetést jelentettem :) Hát ha másokat így megóvhatok a lehúzástól.
2020. szept. 27. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!