Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi tévő legyek merjem e vagy...

Mi tévő legyek merjem e vagy ne merjem megvenni ezt a telefont?

Figyelt kérdés
Találtam egy szinte féláron eladó telefont max 2 hónapos lehet még majdnem 2 év garanciával elég csábító ajánlat állítólag az euronicsban vásárolt van róla 4db kép ahol találtam és csak előre utalással postán eladó.írtam az eladónak,hogy érdekelne a telefon de nem akarok bizalmatlan lenni de azért mégis csak előre utalásról van szó esetleg láthatnék e egy fotót a számláról.A számláról nem tud képet csinálni nekem.Ez azért fura mert van aki pl azt is le szokta fotózni vagy esetleg igény esetén tudja fotózni.

2020. szept. 27. 14:09
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Ja és a jófogáson van hirdetve és nincs név sem csak annyi,hogy felhasználó és telefon szám sincs csak üzenet írható.
2020. szept. 27. 14:12
 2/23 anonim válasza:
96%
Én nem venném meg. Előre utalással? Féláron? Számla nélkül? Jófogásról? Név és telefonszám nélkül? Neked ez nem gyanús? Ja, de, mert feltetted ezt a kérdést.
2020. szept. 27. 14:14
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem lopott!😂
2020. szept. 27. 14:16
 4/23 anonim ***** válasza:
87%
Lehúzós. Egyértelmű.
2020. szept. 27. 14:17
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Inkább nézz szét Hardveraprón, Jófogásról sosem vásárolnék
2020. szept. 27. 14:22
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha csinál neked egy képet a számláról, még az sem garancia arra hogy telefont kapsz a pénzedért.

Én úgy jártam, hogy többször beszéltem az eladóval, mindenről volt fotó, a termék korrekt volt, az eladó leinformálható.

Nem tudom hogy most mennyi a szabálysértési összeghatár, de akkor 20 ezer volt, és 19900 volt az ár. Amint elutaltam, többet nem hallottam róla, hiába telefonáltam, stb. Rendőrségi feljelentés lett a vége.

A banknál is jeleztem hogy gond van.

A bank csak akkor tudja visszaadni a pénzt, ha a számlatulajdonos beleegyezik. Küldtek neki egy üzenetet hogy beleegyezik-e? Nem egyezett bele.

A rendőrség megkérdezte hogy nem adná-e vissza a pénzem. Nem akarta.

Ennyi.

Mivel az ilyen ügyletek PTK-ben vannak szabályozva, menjek bíróságra. Biztos megnyerem, mondjuk 2-3 év műlva, ha addig van kedvem finanszírozni a költségeket. Biztos megítélik a felperes részére hogy az alperes térítse meg a költségeket, de biztos nem akarja magától, ha meg nincs behajtható jövedelme (nincs a nevén semmi, nem érkezik a nevére semmi pénzátutalás), akkor ennyi.

A hirdetőnek dobd fel, hogy elmennél személyesen, mikor lesz otthon hogy lebonyolítsátok a bizniszt.

Ha terel a témában, akkor ennyi, akkor inkább küldd el nekem a pénz felét, így mindketten jól járunk. :)

Én is árulok telót, de hozzám el is lehet jönni kipróbálni.

2020. szept. 27. 14:24
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
A pénzt elutalod, utána nem éred el az eladót. Ne vedd meg így
2020. szept. 27. 14:25
 8/23 A kérdező kommentje:

2/

Vásároltam már előre utalással nem is egyszer de azok sokkal konkrétebb emberek voltak.Ennyi van még írva a hirdetésben "Euronics vásárlás, dobozában tartozékaival, jótállási jegyével eladó. "

2020. szept. 27. 14:31
 9/23 A kérdező kommentje:

4/

Nekem is a névtelenség,meg a fél áron meg,hogy nem tud képet csinálni egy szaros papírról ami gyanús.

2020. szept. 27. 14:32
 10/23 A kérdező kommentje:

6/

Sajnos nagyon messze lakik tőlem szóval nem tudok elmenni megnézni.Azért szomorú,hogy magyarországon amiket leírtál így van semmi büntetés...

2020. szept. 27. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!