Volt, hogy, idegességedben összetörted a telefonodat?
Figyelt kérdés
2020. szept. 24. 21:13
11/23 anonim válasza:
Volt hogy erőből földhöz vágtam, de nem lett semmi baja.
12/23 anonim válasza:
Olyasmi, hogy mérgemben valami értékes dolgot (vasútmodell mozdonyt) földhöz vágtam utoljára 7 éves koromban fordult elő. Felnőtt ember ilyet nem csinál.
Szoktam én is dühös lenni, de inkább fel-alá járkálok és káromkodok, talán becsapom az ajtót vagy mérgemben összegyűrök és eldobok egy papírt, de értékes dolgot?!
15/23 anonim válasza:
Én igen. Annyira szar gyári hibás volt az a telefon, hogy fél évig mindig felidegesített, aztán egyszer annyira hogy ököllel betörtem a kijelzőt. Addigra 2szer cseréltem kijelzőt, egy jó telefont sosem törnék össze, de egy használhatatlan szart simán.
16/23 anonim válasza:
#15: Fogadok nem te dolgoztál meg érte.
17/23 anonim válasza:
#16 elvesztetted a fogadást. Kb 27000 volt a telefon, használtam másfél évig, és többet idegesített mint jó volt. Ezalatt 2-szer törtem össze a kijelzőt, mert használhatatlan volt. 2-t vettünk, a másikat egy barátom szüleinek, azt az apja egy év után törte össze ugyanígy. A második után már nem cseréltem kijelzőt, (ami kb 5000 lenne), inkább vettem használtan egy másikat, ez 10k volt, de olyan jó hogy sosem törném össze.
18/23 anonim válasza:
Uccsó
Az enyém is 10k volt kb. És nagyon jó,most is ezen vagyok ,etek szerint a legolcsóbb telók a legjobbak? :D
19/23 anonim válasza:
Hát, a feleségemnek is volt vacak telója. 27 ezer volt és állandóan belassult, nem csörgött ki normálisan, folyton újra kellett indítani. Bosszankodott miatta sokat, de felnőtt ember lévén nem törte össze, hanem inkább eladta egy tizesért és vett egy jobbat.
20/23 anonim válasza:
Mióta a felnőttség ismérve, hogy milyen a temperamentumod? Ezek szerint Olaszország telw van gyerekekkel, Svédországban meg majdnem mindenki felnőtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!