Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kinek volt már szerencséje...

Kinek volt már szerencséje gagyi okos telefonhoz az elmúlt 2-3 évben?

Figyelt kérdés
Az is érdekelne melyik gyártók ezek.

2020. szept. 21. 21:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ulefone S7

A világ szara és még annál is ortóbb.

2020. szept. 21. 21:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Samsung galaxi trend 2 lite
2020. szept. 21. 21:40
 3/10 anonim ***** válasza:
71%
Xiaomi Mi A2
2020. szept. 22. 06:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Alcatel 'nemtudommi' (nem az én telóm)... Valami agyon butított "Android Go" rendszer (próbál) fut(ni) rajta... Ki van belelve félig-meddig az a készüléken az OS... Kész tragédia. Egy normális pdf megjelenítő sincs rajta (de még nem normális sem). A gmail kliens is le van butítva. Valamint szinte minden más is le van butítva, vagy teljesen hiányzik... Csoda hogy egyáltalán be kapcsol...
2020. szept. 22. 08:22
 5/10 anonim ***** válasza:

*...félig-meddig azon a készüléken...

Azt elfelejtettem, hogy Android 8 alapú...

2020. szept. 22. 08:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy Allview márkájú csodám volt, egy idő után meghalt a Google Play, factory reset után sem volt hajlandó semmilyen appot sem telepíteni, egy ideig apkpure-al használtam, aztán lecseréltem egy Xiaomira, amivel elégedett vagyok.
2020. szept. 22. 17:04
 7/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
77%

Nekem Samsung Galaxy J3 volt, ami bár nem gagyi, de egy idő után behalt rajta a google és állandóan hibákat ír ki, frissíteni nem tudod, újratelepíteni nem lehet, factory reset nem segít.

Navon Infinity volt nekem, hát nem rossz ugyan, de az akksi fél év alatt tönkrement, kb. fél napig bírja, ha nem használod.

2020. szept. 23. 06:22
 8/10 anonim ***** válasza:
A galaxy j3 2017 jó telefon.
2020. szept. 23. 08:57
 9/10 anonim ***** válasza:

Allview X2 Soul Lite

Számát se tudom, hogy hányszor láttam ezt: "A(z) XY alkalmazás nem válaszol. Szeretné bezárni?"

A fájlkezelő, a Messenger, a Chrome, de még az INDÍTÓ se válaszolt...

(4 éve vettük, de 1 éve van új telefonom)

2020. szept. 23. 10:27
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak egy kicsit fura élményem jutott eszembe így a hibákat sorolva, mert a mostani egész jó telóm egyszer elsötétült és kiírta hoyg "System UI stopped working" pedig addig semmi baj nem volt a telóval, restart megoldotta, de rendesen beszartam. A máesik meg hogy a barátomnak volt régen egy 10 éves vodafonos alcatel kis szürke szara, semmire sem volt jó, 100on behozta a suliba mikor hazafelé ment már 2%-on volt, NEM vízálló, de kétszer beleesett a balcsiba, és működött.
2020. szept. 23. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!