Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Legtöbb embernek miért csak...

Legtöbb embernek miért csak 2014 2016ban lett legtöbb embernek okostelefonja? Nekem már volt 2012ben is

Figyelt kérdés
2020. szept. 18. 16:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%
Nem telt rá
2020. szept. 18. 16:34
 2/16 anonim válasza:
91%
Ez most flex akart lenni?
2020. szept. 18. 16:35
 3/16 anonim ***** válasza:
84%
Mert akkor még csak gagyik voltak, annál még a régebbi, nyomógombós telefonom is pöpecebb volt
2020. szept. 18. 16:38
 4/16 anonim ***** válasza:
97%

Akkor még nem voltak annyira jók igazán elérhető áron szerintem. Legalábbis a korábbi telefonokhoz képest őrületesen drágának tűntek. :)

Plusz akkor még nem volt mindenkinek korlátlan mobilnete (mert az is elég drága volt), anélkül meg olyan nagyon sok értelme nem volt.

2020. szept. 18. 16:42
 5/16 anonim ***** válasza:
87%
Nekem volt 2012-ben, sőt, az egész családnak, de ezek annyira béna, kezdetleges okostelefonok voltak még, hogy nem győztük lecserélni nyomógombosra, és tulajdonképpen csak zenehallgatásra tudtuk őket használni, vagy ha valakivel menet közben gyorsan muszáj volt valamit lebeszélni facebookon.
2020. szept. 18. 16:46
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartottam/tartotta a család szükségesnek.
2020. szept. 18. 16:59
 7/16 anonim ***** válasza:
80%
Nem tudom, nekem már előtte is volt és a környezetemben is használtak nem kevesen. Persze nyilván ez attól is függ, hogy mi is az az okostelefon. Akkor azok voltak.
2020. szept. 18. 17:03
 8/16 anonim ***** válasza:
97%

- Nem volt evidencia, nem úgy volt berendezkedve a világ, hogy szükség legyen rá (applikációk, telefonos fizetés, stb.). Ennek okán eszébe sem jutott az embereknek, a 2,5 mrd-s forgalmú céget tulajdonló keresztapám is nyomógombosat használt egészen addig (2014-2015), míg nem lett szüksége (a biztonsági kamerák képét nézni egy visszaélést követően) okostelefonra.

- Mgasabb áron futottak, ma már 40 000 forintért is van okostelefon. Ez éppen elég lehetett ahhoz, hogy az újdonságokra fogékony és azt meghonosító korosztály megengedhesae magának ezeket a készülékeket

- Gyerekcipőben járt az egész, nem adott olyan felhasználói élményt (kamera, gyorsaság, internet minősége), mint manapság. Itt kapcsolódhatunk az 1. ponthoz: akkoriban szükség sem volt rá, míg ma már az egyetemi gólyatáborban is kötelezően applikációt kellett telepítenem.

- Akkoriban nem volt ilyen széleskörű lehetőség korlátlan mobilnetre, anélkül pedig - miként felettem is írták - semmi értelme. Net nélküli, hordozható "képernyőnek" ott voltak az akkor divatos mp5 lejátszók.

Picit olyan ez a kérdés, mintha 20 év múlva megkérdeznéd, hogy miért nem volt minden motorosnak elektromos motorja 2020-ban.

Azért, mert még gyerekcipőban jár, szükség sincs rá és mérhetetlen kompromisszumokat követel.

2020. szept. 18. 17:18
 9/16 anonim ***** válasza:
30%
Még most vackokat árulnak, így nem is értem, minek erőlködnek sokan sz@rokkal...
2020. szept. 18. 17:21
 10/16 anonim ***** válasza:
73%
Nekem az első okostelefonom egy Nokia Communicator volt 2006-ban, előtte butatelefon mellett volt PDA-m. Aztán volt egy MDA Vario III-am Windows Mobile 6 rendszerrel, ami azt hiszem 2007-es modell, de én úgy 2010 körül kezdtem használni. Az első Androidost talán 2012-ben vettem, és akkor már huszonévesek közül majdnem mindenkinek volt.
2020. szept. 18. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!