SEGÍTSÉG! Hogy tudnám törölni a hibás ujjlenyomatomat a galaxy a20e telefonomról?
Figyelt kérdés
Megpróbáltam az egyik mutató ujjamat beregisztrálni, de véletlen rosszul sikerült és ugye nem érzékeli de szeretném törölni vagy legalábbis beállítani egy másik ujjlenyomatot de nem tudom h kell! Nem enged újra belépni a beregisztrálós részre!2020. szept. 21. 15:27
2/6 anonim válasza:
Pontosan ugyan nem tudom, de szerintem ha hosszan nyomod, feldobja a törlés lehetőségét.
3/6 anonim válasza:
rákeresel a beállításokban hogy ujjlenyomatok, majd ujjlenyomatok, belemész egyesével a felvettek közé és eltávolít
4/6 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek, utolsónak pedig duplán köszi megoldottam, :)
2020. szept. 21. 18:50
5/6 anonim válasza:
Én meg már azt hittem, kizártad magad a telefonodból :D Hogy már ki vagy lépve, nemjó lett az egyik ujjlenyomatod, amit bevett, hogy az a jó; mert rosszul nyomtál rá, aztán abbahagytad egy kicsit a nyomkodást, rámentél, hogy billentyűk lezárása, azt' akkor próbáltad feloldáshoz, hogy "na, akkor ujjlenyomatfelismerés... Ú, vaze, nem enged be, most mi lesz...?" Tehát azt hittem, hogy kizártad magad, és akkor már hogyan állítottad volna vissza a gyári beállításokat, ha egyszer nem tudsz belépni, nem férsz hozzá a beállításokhoz:) Én csak most tévedtem ide ehhez a kérdéshez, de örülök , hogy sikerült. :):)
6/6 anonim válasza:
ha nem engedné be, akkor is feloldhatná pin kóddal/jelszóval, google vagy samsung fiókkal, vagy mehetne egy hardreset recoveryből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!