A páromat hívosgatja valaki Sri-Lankáról, de nem veszi fel a telefont. Mit lehet ilyenkor tenni, mert ez már idegesítő?
Vissza ne hívd, ezek ilyen mobilos csalások, pont azért, hogy hívást kezdeményezz. Ezeknek a hívásoknak (ha visszahívod) nagy költsége lesz, és pont ez a céljuk, mert ebből kapnak jutalékot. Kb olyan, mint itt nálunk a 90-es, jóval drágább, mint bármelyik másik hívás.
A bejövő hívást ha felveszed, annak nincs költsége rátok nézve, de visszahívni nem szabad.
Csomó ilyen hívást szoktak kezdeményezni, hátha valaki visszahívja.
azokból lesz egy pár, aki visszahívja, na azok járnak pórul.
Példa:
Tényleg idegesítő lehet hogy nem veszi fel a telefont.
Engem is zavarna. De mi nem ismerjük őt, nem tudunk neki szólni. Te beszélj vele.
Szia!
Én sem venném fel, ha mondjuk valaki Srilankáról hívna!
Mert nem ismerek senkit onnan, így biztosan tudom, hogy ezt a hívást nem emberek kezdeményezték.
Tiltsátok le az adott számot, vagy pedig ha nem beszél a párod olyan emberekkel, akiknek a telefonszámai nincsenek benne a névjegyzékben, akkor a híváskezelőben állítsátok be, hogy csak azok a hívások érkezzenek be, amik azokról a számokról jönnek, ami benne van a névjegyzékben.
Így az idegen számokról nem fogják tudni elérni az adott telefont, mert az automatikusan elutasítja a hívást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!