Hogyan tudok külsérelmi nyomok nélkül javíthatatlanná tenni egy táblagépet?
Nem fogok kertelni, nem etikus húzás amire készülök de patthelyzetben vagyok.
9 hónapja előfizettem a Vodafone-nal egy RED-re, illetve a vállalati számlák is a Vodafone-nal futnak.
Sajnos mind vállalati, mind magán oldalon gondok voltak vele, de inkább a vállalati az ami miatt úgy döntöttem, hogy a Vodának mennie kell.
Hála az égnek a céges számlákon pont lejárt a hűség, így azokat röhögve viszem el, viszont a magánomon még hűség van, így annak a kötbérét ki kell fizetnem.
Emellett (itt én hibáztam) hagytam, hogy az értékesítő rábeszéljen egy táblagépre, mert úgy gondoltam, hogy kottának jó lesz. Ezzel szemben, sajnos mindenre alkalmatlan, viszont a hűség lemondásával erre kb. 100k-t kéne fizetnem.
Ezt értelemszerűen szeretném elkerülni, így arra gondoltam, hogy mivel ez egy régi típus, és nem tudnak ugyanilyet adni, így ha "tönkremenne" elállhatnék a vásárlástól.
Van ötletetek, hogy hogyan lehetne külsérelmi nyomok nélkül javíthatatlanná tenni az eszközt?
Samsung, Androidos.
"A készülék tönkremenetelével nem szűnik meg a hűség, kapsz helyette egy azonos értékű másikat, és tovább fizeted a részleteket."
Köszönjük a válaszod, csak haszontalan volt.
Senki nem állított ilyet, a hűség lemondása 45 rongy, az belefér.
Ha nem tudják javítani és kicserélni sem (erről bővebben a kérdésben:), akkor ha felajánlanak egy másik készüléket, én visszautasíthatom, hogy ez arra amire nekem kell nem alkalmas, akkor elállnék a vásárlástól. Kiveszik a szerződésből a készüléket és akkor már csak az előfizetéssel kell van ügyem.
A többi benne van a kérdésben, olvasd el kérlek, és értelmezd, másoknak is sikerült, neked is menni fog :)
Eladni sajnos nem érdemes :(
Ők 100e forintra értékelték a tabletjüket, (ez egyébként árgépen most 60k), ennyit is követelnek vissza tőlem értelemszerűen, eladni jó esetben 30e tudom úgy, hogy kétszer ha használtam.
USBn keresztül meg lehet sütni:
A pióca az micsoda? Az ultrahangnak még utána nézek.
--
Sajnos a kikapcsolós megoldás azért nem jó, mert vissza tudják állítani a rendszert a szervízben. :/ Tekintve, hogy nem okoz hardveres kárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!