Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudok külsérelmi...

Hogyan tudok külsérelmi nyomok nélkül javíthatatlanná tenni egy táblagépet?

Figyelt kérdés

Nem fogok kertelni, nem etikus húzás amire készülök de patthelyzetben vagyok.

9 hónapja előfizettem a Vodafone-nal egy RED-re, illetve a vállalati számlák is a Vodafone-nal futnak.

Sajnos mind vállalati, mind magán oldalon gondok voltak vele, de inkább a vállalati az ami miatt úgy döntöttem, hogy a Vodának mennie kell.

Hála az égnek a céges számlákon pont lejárt a hűség, így azokat röhögve viszem el, viszont a magánomon még hűség van, így annak a kötbérét ki kell fizetnem.

Emellett (itt én hibáztam) hagytam, hogy az értékesítő rábeszéljen egy táblagépre, mert úgy gondoltam, hogy kottának jó lesz. Ezzel szemben, sajnos mindenre alkalmatlan, viszont a hűség lemondásával erre kb. 100k-t kéne fizetnem.

Ezt értelemszerűen szeretném elkerülni, így arra gondoltam, hogy mivel ez egy régi típus, és nem tudnak ugyanilyet adni, így ha "tönkremenne" elállhatnék a vásárlástól.

Van ötletetek, hogy hogyan lehetne külsérelmi nyomok nélkül javíthatatlanná tenni az eszközt?

Samsung, Androidos.

2020. szept. 16. 17:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
A szerviz pedig szeret a saját ellensége lenni... persze. Majd pont az fogja megmondani, hogy kell tönkretenni, aki megállapítja, hogy garanciális hiba, vagy nem.
2020. szept. 16. 19:42
 12/25 anonim ***** válasza:
Inkább add el.
2020. szept. 16. 19:58
 13/25 A kérdező kommentje:

"A készülék tönkremenetelével nem szűnik meg a hűség, kapsz helyette egy azonos értékű másikat, és tovább fizeted a részleteket."

Köszönjük a válaszod, csak haszontalan volt.

Senki nem állított ilyet, a hűség lemondása 45 rongy, az belefér.

Ha nem tudják javítani és kicserélni sem (erről bővebben a kérdésben:), akkor ha felajánlanak egy másik készüléket, én visszautasíthatom, hogy ez arra amire nekem kell nem alkalmas, akkor elállnék a vásárlástól. Kiveszik a szerződésből a készüléket és akkor már csak az előfizetéssel kell van ügyem.

A többi benne van a kérdésben, olvasd el kérlek, és értelmezd, másoknak is sikerült, neked is menni fog :)

2020. szept. 17. 09:19
 14/25 A kérdező kommentje:

Eladni sajnos nem érdemes :(

Ők 100e forintra értékelték a tabletjüket, (ez egyébként árgépen most 60k), ennyit is követelnek vissza tőlem értelemszerűen, eladni jó esetben 30e tudom úgy, hogy kétszer ha használtam.

2020. szept. 17. 09:20
 15/25 anonim ***** válasza:
Ha tudsz, fecskendezz bele egy kis higanyt valamelyik résen keresztül. Tuti tönkreteszi, csak ha szétszedik, buktilla van.
2020. szept. 21. 21:40
 16/25 anonim válasza:

USBn keresztül meg lehet sütni:

[link]

2020. szept. 22. 12:32
 17/25 A kérdező kommentje:
Uhh ez nagyon hasznos köszönöm szépen! Megnézem este.
2020. szept. 22. 12:46
 18/25 anonim válasza:
Meg úgy tudom, hogy piócával vagy (nagy teljesítményű) ultrahaggal is ki lehet csinálni elektronikai eszközt.
2020. szept. 22. 13:13
 19/25 anonim válasza:
Annak is utánanézhetsz hogy hogyan lehet új Android OS verziót telepíteni és ott tönkrevágod. Telepítés közben kikapcsolod az eszközt.
2020. szept. 22. 16:18
 20/25 A kérdező kommentje:

A pióca az micsoda? Az ultrahangnak még utána nézek.

--

Sajnos a kikapcsolós megoldás azért nem jó, mert vissza tudják állítani a rendszert a szervízben. :/ Tekintve, hogy nem okoz hardveres kárt.

2020. szept. 22. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!