Hogyan tudok külsérelmi nyomok nélkül javíthatatlanná tenni egy táblagépet?
Nem fogok kertelni, nem etikus húzás amire készülök de patthelyzetben vagyok.
9 hónapja előfizettem a Vodafone-nal egy RED-re, illetve a vállalati számlák is a Vodafone-nal futnak.
Sajnos mind vállalati, mind magán oldalon gondok voltak vele, de inkább a vállalati az ami miatt úgy döntöttem, hogy a Vodának mennie kell.
Hála az égnek a céges számlákon pont lejárt a hűség, így azokat röhögve viszem el, viszont a magánomon még hűség van, így annak a kötbérét ki kell fizetnem.
Emellett (itt én hibáztam) hagytam, hogy az értékesítő rábeszéljen egy táblagépre, mert úgy gondoltam, hogy kottának jó lesz. Ezzel szemben, sajnos mindenre alkalmatlan, viszont a hűség lemondásával erre kb. 100k-t kéne fizetnem.
Ezt értelemszerűen szeretném elkerülni, így arra gondoltam, hogy mivel ez egy régi típus, és nem tudnak ugyanilyet adni, így ha "tönkremenne" elállhatnék a vásárlástól.
Van ötletetek, hogy hogyan lehetne külsérelmi nyomok nélkül javíthatatlanná tenni az eszközt?
Samsung, Androidos.
ha vube teszed nyomot hagy
ha megmelegíted sütőben, nyomot hagy
talán ha valami baromi erős mágneses térnek teszed ki akkor talán tönkremegy TALÁN
(De itt arra gondolj, hogy egy mozdony vontatómotorjára kellene tenni ami 1500-1700 A árammal gyorsít... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!