Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » BelindaCsillag-tól vett már...

BelindaCsillag-tól vett már valaki valamit vaterán?

Figyelt kérdés

Ipad- et készülök venni, (hogyha ki jott az ujes lentebb mentek az árak) az ipad air 3, 64 gb, csak wifi átlagban 180-200 k, de vaterán találtam egy hirdetőt aki bontatlanul, 120 ért adja, 1500 valamennyi vissza jelzése van, 99,valamennyi %-ban, de nem vagyok benne biztos,

Valki vett-e már tőle valamit? Ha igen milyen tapasztalatokkal?

Itt a link-

[link]

2020. szept. 12. 14:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha 1500 visszajelzése van akkor NEM MÉG NEM VETT TŐLE SENKI SEMMIT....
2020. szept. 12. 14:09
 2/10 anonim ***** válasza:

"de nem vagyok benne biztos..."

Nem tudom, alaposan ismered a Vatera használatát?

Tudod, hogy ha a felhasználónévre kattintasz, akkor az ÖSSZES ÉRTÉKELÉSÉT elolvashatod.

Ha az értékeléseknél pl. a pozitívra kattintasz, akkor a pozitívakat is elolvashatod, ha a negatívra, akkor azt, stb.

Ha figyelmesen megnézed, van számlaadás is, tehát vállalkozó az illető.

Aztán van a Vaterán egy biztonságos vásárlás program, aminél, ha az eladó nem azt küldi, amit az oldalon leírt, akkor bizonyos lépések megtétele után a Vatera X ft-ig kártalanít (olvass utána, Biztonságos Vásárlás Program).

Az is kiderül az összes értékeléses oldaláról - ha figyelmesen megnézed, hogy igen sokára érkezik meg a termék, esetenként több hónap is.

Olvasgasd a Vaterát is, tanulmányozd, érdemes.

2020. szept. 12. 14:17
 3/10 A kérdező kommentje:

1#

Nem arra kérdeztem, hogy valaki vett- e tőle, hanem hogy valaki innen vásárolt-e és hogy milyen tapasztalattal.

2#

Nézegettem az értékeléseket, de mivel a legtöbb értékelőnek még nem érkezett meg a termék amikor véleményezték, nem sok mindent tudtam meg.

2020. szept. 12. 14:26
 4/10 anonim ***** válasza:

"A termék vámon van. De MÁR TÖBB DOLGOT IS VÁSÁROLTAM az eladótól és mindig MINDEN TÖKÉLETESEN RENDBEN VOLT."

"Megjött ,itt van eredeti szép stb....egy biztos nem gyors de 100% hogy megjön"

"Minden rendben ment, a telefon kifogástalan, eredeti! (megérte rá várni)"

"A termék tökéletesen megfelel a leírásnak, a szállítási határidő elég hosszú, de az is összhangabn van a leírtakkal."

[link]

2020. szept. 12. 14:39
 5/10 anonim ***** válasza:
27%
Maj amikor rádobják a 27 % áfát és 3-4% vámot, már nem lesz olyan olcsó
2020. szept. 12. 14:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

5-ös, szerintem Te nem ismered a Vatera működését: az eladó csak azon az áron adhatja, amit ott meghirdetett, nem tehet rá ezt meg azt...

csak a postaköltséggel növekedhet a fizetendő ár, de azt is fel kell tüntetni.

Ezenkívül legalább az aukció leírását olvastad volna el, mielőtt írsz: világosan leírja az eladó:

"Vámot én intézem neked nem jár plusz költséggel"

2020. szept. 12. 15:01
 7/10 anonim válasza:

Nekem már 10. hónapja, hogy nem jött meg a rendelt termék, szóval ez alapján én egyáltalán nem ajánlom, hogy vásároljon tőle bárki is.

Maximum az, aki tud várni minimum 6-10 hónapot, mert ahogy tapasztaltam ez sosem 3-4 hónapra jön ki.

2022. máj. 26. 13:57
 8/10 anonim válasza:
Én nem javasolom senkinek. Nekem több, mint egy évig nem érkezett meg a termékem. Végül visszautalta a pénzt legalább. 25 munkanapra vállalta a pénz visszafizetést, ki is várta, 26. napon utalt. Nekem még a vásárláskor pedig 3 napon volt átutalni, ezt annyira nem mondanám fairnek. Kommunikációval amúgy nem volt gond. Nagyon tömören válaszolt mindenre, de válaszolt mindig legalább. Bár esetemben a legtöbbször az volt a válasz, h nem tudja, hogy mikor érkezik meg a termék.
2023. márc. 5. 13:07
 9/10 anonim válasza:
Mi teljesen elégedettek vagyunk. 8-10 terméket vásároltunk eddig. Mindig elérhető. Tény több beszállítóval dolgoznak és van mikor lassú a folyamat.de van mikor gyorsabb. De ezt előre kiírja , elmondja. Egyszer volt ,hogy nem jött meg ,visszautalta és egyszer serült volt elintézett egy cserét, itt mivel közben megjelent az új így arra . Minimális ráfizetéssel. Az ár jó. Gyors a kommunikáció. És ha valamiért nem jön meg visszautalja. Nyílván ennek van egy menete. De ezt is előre elmondja. És ez biztosabb így mint ha megveszed egy külföldi eladótól. Áfás számlát ad azonnal.
máj. 5. 10:41
 10/10 anonim válasza:
Teljesen elégedett vagyok vele. Mindenről tájékoztat. Azonnal számlát ad. Megírja mikor merre van. Mi történik. Mikor megérkezett én személyesen vettem át. Több mindent vettem már tőle. Aki külföldről rendel az ugyanúgy hiába rendel hússzor -harmincszor akár, más -más időpontban kapja meg attól függetlenül. Volt ami nagyon jó időben megérkezett is volt amire várni kell. De ezt el is mondja ezért kár felháborodni. Mindenkinek,felajánlja nekem is volt olyan, hogy letelt az az idő amit ő megszabott és megkérdezte hogy visszautalja e. Vagy várok e még. Én megvártam. Én még biztosan fogok rendelni.
szept. 12. 22:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!