Nyertem egy egy Iphone 11 pro-t?!?!
2020. szept. 11. 18:50
22/29 anonim válasza:
#19 Hát akkor egészségedre. :D Ebben hihetsz, akkor sem fogod elérni a kívánt célod. Viszont azt igen, hogy visszaéljenek az adataiddal. Végülis ez majdnem felér egy iPhone 11 Pro-val. :'D
24/29 anonim válasza:
Ez egy átverés szerintem. Nekem többször is bedobta. Van kamu UPC és Telekom oldal is. Azokkal is érdemes vigyázni.
25/29 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy ez csak egy troll kérdés, nem tudom elhinni, hogy van aki 2020-ban még bedől ennek. Nekem is többször bedobott már ilyet, de szerintem egyértelmű, hogy kamu...
26/29 anonim válasza:
Na mi a helyzet kérdező, megjött már a telefonod?
27/29 anonim válasza:
#26 nemnem majd csak par het mulva jon azt irta a kerdezo😂😌
28/29 anonim válasza:
Amióta van internetem mindig nyerek naponta 20 iPhone-t. Már nem tudom hova rakni őket :D
29/29 anonim válasza:
#28 én is így jártam, ha valakinek van valami ötlete, mit lehet csinálni ennyi iPhone-nal az légyszi írjon már:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!