Nyertem egy egy Iphone 11 pro-t?!?!
2020. szept. 11. 18:50
12/29 anonim válasza:
Teljes mértékben irigyek vagyunk az iPhone 11 Pro-ra, ami csak elméletben létezik, gyakorlatban meg soha sem fogod látni.
Dolgozzál, spórolj, és vegyél magadnak, ahogy minden civilizált ember.
14/29 anonim válasza:
A válaszolók között kisorsolásra kerül egy Galaxy Iphone 12 pro XS Max Plus 1TB-s 4k-s 6,9"-es készülék.
Ehhez nem kell mást tenned, mint:
1. Like-old eme bejegyzést.
2. Oszd meg Facebook-on ezt a kérdést, de nyilvánosan, hogy mi is lássuk.
3. Like-old a Gyakorikédések.hu-t facebook-on.
4. Írj egy privát üzenetet, hogy szeretnék a játékra jelentkezni.
Kisorsolás: 2020.Szeptember 18-án.
Sok sikert mindenkinek. :)
15/29 anonim válasza:
Ne foglalkozzatok vele, csak trollkodik.
16/29 A kérdező kommentje:
Mef adtam a lakcimet allitolag a par heten belol megerkezik, viszont a viza kartyat nem ertem miert kellet meg adnom.
2020. szept. 11. 22:55
17/29 anonim válasza:
Troll kérdés, tudom. De aki ennyire aluliskolázott, hogy megadja egy ilyen helyen a bankkártya adatait, lakcímét az totál meg is érdemli ami ezzel jár.
18/29 A kérdező kommentje:
Mirol. Beszelsz?
2020. szept. 11. 23:03
19/29 A kérdező kommentje:
Ez szerintem teljesen hiteles ott. Van a google meg a tobbi. Egy hirdetes nem ilyen, ha hiszel valamiben elered a celjaid.
2020. szept. 11. 23:05
20/29 anonim válasza:
Na, akkor majd várunk, amikor jössz azzal a kérdéssel, hogy hogy kell letiltani a kártyád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!