Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Pixel 2 XL vélemények?

Pixel 2 XL vélemények?

Figyelt kérdés
Játékra kéne leginkább, (CoD Mobile),de érdekel a minősége is. Vannak nagyméretű ingyenes offline fps/tps játèkok? Az ilyen "top 10 best offline fps games 2020" videókban csak szarok vagy fizetősek vagy nem letölthetőek vannak.

#Google #játék #minőség #Pixel 2 XL #Call of Duty: Mobile #Modern combat 3 ingyenes letoltese
2020. szept. 11. 10:18
 1/9 anonim ***** válasza:

Jo telefon,nekem leginkabb az tetszik a pixelekben,hogy ezek frissulnek a leghamarabb a legujabb androidra es sokaig tamogatjak oket.

Ingyenesek kozt is van jo jatek,de a fizetoseket is megtudod ingyen szerezni,letoltod az apk telepitot,meg az obb mappat es bemasolod a megfelelo konyvtarba + telepited es kesz is.

2020. szept. 11. 13:48
 2/9 A kérdező kommentje:
Küldenek valami linket mert nem értem teljesen mit kell csinálnom letoltesnel.
2020. szept. 11. 15:09
 3/9 A kérdező kommentje:
Küldenék?
2020. szept. 11. 15:11
 4/9 A kérdező kommentje:
*l
2020. szept. 11. 15:12
 5/9 anonim ***** válasza:
2020. szept. 11. 15:36
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Megvettem a telefont. Lesz baja ha mindig 3 wattos töltővel töltöm? Nem rongálja az aksit?
2020. szept. 11. 18:57
 7/9 A kérdező kommentje:
3amper
2020. szept. 11. 19:23
 8/9 anonim ***** válasza:

Miert,nem jar hozza tolto?

Szerintem nem lesz baja,mert annyit vesz fel,amennyire szuksege van,de ha adnak hozza,akkor inkabb azt hasznald.

Meg gondolom van rajt gyors toltes is,azt alaphelyzetben erdemes kikapcsolni,mert hosszutavon nem tesz jot az akksinak,azt inkabb csak akkor kapcsold be,ha minnel elobb szukseged van a telefonodra es le van merulve. Az esti toltes alatt meg boven eleg a normal toltes is.

2020. szept. 11. 19:55
 9/9 A kérdező kommentje:
Használtan vettem. Cska ez van hozza.
2020. szept. 11. 20:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!