IPhone 7ről eltűntek a képeim,mit tehetnék??
Figyelt kérdés
kb 4ezer képnél kezdte kiírni hogy megtelt a tárhely, elkezdtem törölgetni fotókat és alkalmazásokat amiket nem használtam , de nem nagyon lett szabad hely rajta. Egyszer csak elkezdett sz**rakodni, nem akart belépni alkalmazásokba, ezért kikapcsoltam, majd mire visszakapcsoltam 0 kép volt a telefonon, egy kis idő eltelt, elkezdte őket "visszatölteni" icloud-ból de csak 1700-at töltött vissza, és a többi nincs sehol.... Mielőtt eltüntek rámentem egy magic-clean nevezetű programra, amit ezelőtt már tövvször használtam és nem volt semmi probléma vele, de most lehet ez okozta ezt? Hogy tudnám visszahozni őket? esetleg ezzel foglalkoznak a szervízben egyáltalán?, légyszi segítsetek, rengeteg emlékem benne van2020. szept. 10. 15:01
1/3 anonim válasza:
iPhoneonon az ilyen magic-clean appok használata öngyilkosság. ez nem droid, itt nem kell okosabbnak lenni a rendszernél, mert ez lesz belőle.
Fotók app, legalul: 'Nemrég törölt'
ha itt nincsenek a képek és az icloud-ban sincsenek, akkor azok elmentek.
ezt a magic-clean-t én nem találom.... jailbreakelt a telefon?
2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod ,sajnos nincs a nemreg toroltekben. Kiskutyamrol lettek volna a legfontosabbak a kepek aki sajnos ma mar nincs velem... :( de most meglattam h icloudban egesz sokminden megmaradt uh annyira nem veszes ...
az eg vilagon sehogy se lehet visszahozni azokat amit ez a magic cleanes f***szsag leszedett? Egyik ismerosom mondta h ezt jo hasznalni ....... es mar lent van amiota megvan a telom (3eve) es nem csunalt ilyet
2020. szept. 10. 16:01
3/3 anonim válasza:
Vegyél egy olcsó, ideiglenes telefont, ebből meg egy szerelő hátha elő tudja még varázsolni. De amúgy szóval lehet,hogy az iphonenak külön szervize van, keress föl egy olyat, hátha gyakori probléma, és könnyedén elő tudják varázsolni. Vigyél valami pendrájvot is, hogyha pl a laptopjukra tudják lementeni, akkor tudják mire rápakolni neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!