Frissítsem-e az Iphone 6s plus mobiltelefonomat ios 10.3.3-ról a mostani legfrissebb ios 13.7-re? többi lent
Azért vagyok még mindig az ios 10.3.3-on, mert ez egy régebbi telefon, és tapasztalatból nem frissítettem az ujabbra, hogy ne merüljön hamarabb, és ne lassuljon be.
Viszont tegnap rendeltem egy APPLE WATCH SERIES 3-at, amit utólag vettem észre, hogy mininum ios 11 kell neki. Megéri-e frissítenem csak azért, hogy tudjam használni az okosórát? Vagy inkább hagyjam ios 10-en és ne kockáztassak?
már nem lassítanak.
az akku eleinte jobban fog merülni mert
1. állandóan azt nézed majd, hogy mennyire merül :D
2. újraindexel mindent, meg még napokig dolgozik a háttérben egy egy frissítés, főleg ekkora ugrásnál.
mindenképpen csinál egy biztonsági mentést! ekkora kihagyás után lehet hogy nem fut le a frissítés simán
de talán az lenne a legjobb ha egy teljes gyári visszaállítást csinálnál és nem tenném vissza semmilyen beállítást.
Köszönöm a válaszokat!
Egyelőre maradok 10-es ios-en.
Sokat gondolkodtam rajta, és biztosra szeretnék menni.
Az órát el fogom adni. Peace 'n' love mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!