Mi a véleményetek a Xiaomi mobiltelefonokról?
Samsung márkát váltottam erre. A Xiaomi Mi A2 valamivel gyengébb minőségben készít képeket, ellenben talán egyszer indult újra a teló, amióta megvan. A Samut már az ablakon is kívágtam mérgemben, mert nem volt ennyire stabil. A Xiaomi telóra nagyon szépen érkeznek frissítések is. Nem 1 évig oszt jónapot.
Én nem fogok 3 - 400 ezreket kiadni egy telefonért. 80 ezerért vettem és bőven kiszolgálja az igényeimet. Játszani és filmet nézni is szoktam rajta.
A következő telóm is Xiaomi lesz, bár más család. Inkább note a jobb aksi miatt.
Mi 9 em van
Jo kepek
Gyors toltes
Nagyon eros cpu gpu
Minden jatekot maxon visz szep kepeket csinal elsokent kaptam meg ra az uj miui 12 frissitest
Jo termekeket gyart a xiaomi, jo minoseget jo arban.
Nekem sok xiaomi cuccom van
-okos konnektor
2 okos lampa
2 okos legszuro
1 telefon
Menetrogzito kamera
Ajto ablak zaras nyitas erzekelo
Robot porszivo
Mindegyik hibatlanul mukodik es a dizajnra is jol neznek ki.
Ja es
Amig samsungom volt tok mindegy hogy csucs telo
Fel , 1 ev utan laggolni kezd a rendszer lefagy belassul. Magam se tudom miert. A xiominak sokkal stabilabb a rendszere.
Redmi note 4
-leejtettem tokban(!) És megrepedt a széle.
- ios re hajaz a miui...
- az ujjlenyomat olvasót a végén már nem is tudtam normálisan beállítani.
- borzasztó szaggatás
Még jó hogy már nincs meg
Helyette OnePlus :)
Sokkal jobb mint a szájomi
Nekem MI A2 Lite van. Nagyon elégedett vagyok vele. Gyorsan töltődik, sokáig bírja (van olyan, hogy 2 napig is). Kamera lehetne jobb is, de nem panaszkodom rá. Alkalmazások nagyon jól futnak rajta, játszani is tökéletesen lehet rajta. Nagyon megbízható telefon. 1 év használat után kijött rajta olyan hiba, hogy ritkán lefagy, de gyorsan magához tér. 1-2 havonta érdemes kikapcsolni és újraindítani, hogy telepíteni tudja a frissítéseket. A telefon nagy hátránya, hogy ha nem teszed bele tokba, akkor könnyen kicsúszhat a kezedből, mert olyan sima a hátulja.
Vettem hozzá egy Xiaomi okos órát, tökéletesen működnek együtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!