Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ugye nem lettem valami telefon...

Ugye nem lettem valami telefonos csalás áldozata?

Figyelt kérdés

Segítsetek nekem, légyszi!

Tegnap éjjel fél 1-kor csörgött a vezetékes teló. Mivel kevesen ismerik a számon, közeli családtagok, azt hittem, hogy valami baj van, ezért felvettem. Nem írja ki, hogy ki hív. Recsegett egyet, majd fura hangon(kicsi akcentussal) 2x beleszóltak, hogy hello, de mintha gép lett volna. Letettem, majd tovább csörgött, így kihúztam. Ma reggel, mikor visszadugtam, akkor egyből elkezdett csörögni, így megint ki. Felhívtam a digit, de semmit sem segítettek, nem tudják megnézni ki hívott, azt se, hogy esetleg van valami extra terhelés a számlámon, majd novemberben kiderül. Annyit mondott a csaj, hogy húzzam ki a routerből is, s 72 órán belül kivizsgálják távoli eléressel(nem tudom hogy, ha kihúztam mindenhonnan). Most attól tartok, hogy nehogy nekem kelljen sokat fizetni. Volt valaki hasonló helyzetben? Mit tettetek? Köszönöm

2020. szept. 5. 09:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Fogadott hivasert mikor, melyik szolgaltatonal kellett barmit is fizetni?

Nem kell semmit tenned, dugd vissza az eszkozoket, es hasznald oket tovabbra is rendeltetesszeruen.

2020. szept. 5. 09:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Ha visszadugom, egyfolytában csörög, megállás nélkül
2020. szept. 5. 09:26
 3/5 anonim ***** válasza:
52%
tedd melle, problema megoldva.
2020. szept. 5. 10:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg, a fogadott hívásért soha nem kell fizetni.

Nekem a telekomnál volt hasonló, hogy folyamatosan csörgött a telefon, valami hálózati hiba volt, pár óra után abbahagyta.

2020. szept. 5. 10:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nem mondták, hogy hiba lenne. Az a fura, hogy minden kábelt kihúztam, a telót is mellétettem, s ha megcsörgetem, rendesen azt jelzi, hogy él a vonal. Ezt a diginél sem értették. Na mindegy, köszönöm a válaszokat! :)
2020. szept. 5. 11:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!