Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Meghajlott a telefonom majd...

Meghajlott a telefonom majd megreped a kijelzője, leadtam garanciáztatni, szerintetek kicserélik vagy magtudják javítani?

Figyelt kérdés

Xiaomi Redmi 6A

Hátrafelé görbült meg, és a tetejénél repedt meg és ki is esett egy kis üvegdarab a kamera felett így szabadon látszott a kamera. Leadtuk javításra mert még garanciás. Igazából örülnék annak ha megtudnák javítani, csak idegesít hogy mivan ha nem?... Szóval értitek. Nagyon megszerettem ezt a telefont. Ilyen problémával mit szoktak kezdeni a szervizek, javítják, tudják javítani vagy cserélik/visszaadják a vételárat?

2020. szept. 2. 11:49
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
#20 Telemax GSM szervíz
2020. szept. 25. 22:21
 22/25 A kérdező kommentje:
#17 Esélyünk sem volt, az ügyfélszogálatos nem volt hajlandó viiszavenni, visszaküldeni. Hívatkozva a szervízre. A plusz garanciára meg aztmondták hogy már lejárt, holott mikor megvettük aztmondták hogy az az alap garancia után lép életbe tehát 1+1 év. De mint kiderült, nem folytatólagosan indult hanem az alap garanciával párhuzamosan.
2020. szept. 25. 22:26
 23/25 anonim ***** válasza:
Ez nem kerek, ha a baleseti garancia lejárt, akkor az alap garancia is lejárt ha együtt indult.
2020. szept. 26. 07:26
 24/25 A kérdező kommentje:
#23. Igen. Ezt nekem most mikor ezek után a media markt ban vettem másik telefont így mondták. De mikor megvettük az auchanban akkor ott azt magyarázta az ügyfèlszolgálatos hogy az a plusz garancia ami az elejtès meg balesetgarancia, az csak akkor lèp èletbe mikor az alap egy èv letelik. Most meg mikor visszavittük meg azt állították hogy párhuzamosan volt az alap garanciával.
2020. szept. 26. 12:25
 25/25 Wadmalac ***** válasza:

Most már egyértelműen fogyasztóvédelem kell.

Görénykedés.

2020. szept. 28. 07:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!