Meghajlott a telefonom majd megreped a kijelzője, leadtam garanciáztatni, szerintetek kicserélik vagy magtudják javítani?
Xiaomi Redmi 6A
Hátrafelé görbült meg, és a tetejénél repedt meg és ki is esett egy kis üvegdarab a kamera felett így szabadon látszott a kamera. Leadtuk javításra mert még garanciás. Igazából örülnék annak ha megtudnák javítani, csak idegesít hogy mivan ha nem?... Szóval értitek. Nagyon megszerettem ezt a telefont. Ilyen problémával mit szoktak kezdeni a szervizek, javítják, tudják javítani vagy cserélik/visszaadják a vételárat?
Sérülésre nem érvényes a garancia. A garancia gyártási hibára érvényes.
Ha ráülsz és elgörbül arra nem. Ezen mit nem lehet érteni?
azt csak te tudhatod, hogy mit írtál alá, mi van a gariban és a biztosításban. (mert ugyen az ilyen kiegészítő garanciák tulajdonképpen inkább biztosítások)
ki kell cserélni a kijelző, és a hátlapot is, úgyhogy lehet kapsz egy másik telefon - valszeg refurbised-et, nem újat. vagy ennek a belét pakolják át másik házba.
5
Ezek ilyen mosolyt keltő dolgok, mármint nem telefonnak okozott traumák, hanem amikor az ügyfél garanciáról ábrándozik.
Biztosítás más téma természetesen.
Farzseb, mi?
Hát ez nem garanciális.
Leüléskor ki kéne venni.
És javasolnám a farzsebben hordáskor a kifelé néző hátlapot.
Így nem árnyékolod a térerőt és nem a herédet forralja a mikrohullám.
Én is farzsebben hordom az S10+-t, néha bizony ráültem, de esze ágában nincs meghajlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!