Meg illet a garancia vagy nem?
A sógorod marha jól járt azzal, hogy levetted a nyakáról a havi törlesztőrészleteket (különben ha nem fizeti megütötte volna a bokáját, hiába nem használja a készüléket), mégsem képes cserébe annyira, hogy írjon egy meghatalmazást, vagy intézze Ő a dolgot?
Tényleg nagyon "rendes", ahogy #11 is írta...
Ezek után én ha majd sikerült rendezni a dolgot, elfelejteném hogy van sógorom, addig viszont minden nap minden percében ezzel idegesíteném szándékosan. Plusz ha még van törlesztőrészlet, azt biztos nem fizetném neki addig, amíg nem tesz valamit a javítás ügyében hisz arról sincs semmilyen papír, hogy Te átvetted volna a fizetési kötelezettséget...
Remélem vagy tudjátok ezt rendezni "házon belül", vagy jó nagy összeg van még, ami miatt majd aggódhat a sógorod...
Most esik le, hogy tavaly nyáron vette... Akkor az már nem olyan nagyon nagy összeg, ami még hátravan, de ha nem fizeti, megnőhet az szépen...
Ha ő szivat azzal, hogy nem tesz semmit a javítás ügyében, Te szivasd azzal, hogy a már működésképtelen telót nem fogod tovább fizetni és reméled, a behajtó majd jól lehúzza...
Bocsi, de ezt most nem tudom kibogarászni.
"Nem tudom megértetni vele hogy a készül az nem hűség nyilatkozatot csak az előfizetés."
Ez a mondat mit is akar jelenteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!