Meg illet a garancia vagy nem?
Igen, megillet.
Eredeti jótállási jeggyel kötelező szervizelniük.
Akkor kéne csak meghatalmazás, ha biztosítási ügyet rendeznél.
"a telefon IMEI száma alapján nem az én készülékem és örüljek hogy nem tiltják le"
ezt inkább nem is kommentálom
Elvileg ha elkéred a Vodatol a garanciat akkor a markaszerviz el kell hogy fogadja.
Most a Voda vagy a Huawei fenyegetőzött az IMEIvel?
Nyilvántartásunk szerint a panaszban érintett xxxxxxxxxxxxx IMEI számú készülékhez tartozó Adásvételi szerződést, valamint
a készülékhez tartozó egyedi Előfizetői szerződést cégünk nem Önnel kötötte meg. Ön, és a Vodafone között az érintett IMEI
számú készülékhez, és annak hívószámhoz tartozóan előfizetői/szerződésesjogviszony nem áll fenn.
A fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV.törvény (továbbiakban, Fgytv.) alapján:
„28. § (4) Ha a fogyasztó meghatalmazott útján jár el, a kérelemhez csatolni kell a meghatalmazást.
(5) Ha a kérelem nem felel meg a (2)-(4) bekezdésben foglaltaknak, a békéltető testület elnöke a hiány
megjelölésével - a kérelem beérkezésétől számított tizenöt napon belül -pótlásra hívja fel a kérelmezőt.
(...)
29/B. § A felek meghatalmazott útján is eljárhatnak. Meghatalmazott lehet bármely természetes vagy jogi személy,
illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet.”
Ez a vodafone írásos válasza.
Ez mekkora hülyeség... Na, ezért rühellem a vodafone-t, már régóta.
Én a szüleim nevére tudtam kihozni az iPhone-om, mert még csak idén töltöm a 18-at. A telefon időközben meghibásodott, és tudtam magam intézni a garanciáztatást. Még a garancialevelet, szerződést, vagy bármilyen iratot sem kellett csatolnom hozzá, elegendő volt, hogy mit ír a telefon a jótálláshoz, és cserélték nekem a hibás készüléket a hivatalos márkaszervizben. Mindezt Telekomos előfizetéssel persze.
Szóval ilyen nincs, amivel mentegetőzik a vodaf*s. Jól írja az 5-ös, kb. csak leakarnak rázni ezzel Téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!