Melyik az az USB adapter ami alkalmas arra hogy ha bedugok egy vezeték nélküli töltő lapot akkor is maradjon egy USB csatlakozó más? Link Érdekelne vagy angol név amivel magam kereshetek rá
Figyelt kérdés
2020. aug. 23. 13:06
41/48 A kérdező kommentje:
A trollkodas mióta segitseg? Fel se fogjatok, mirol van szó csak ossze vissza irkaltok hulyesegeket. Talan el kene olvasni rendesen a kerdest, vagy inkabb mashol ökörködni.
2020. aug. 25. 10:28
42/48 anonim válasza:
az utóbbi válaszokban lévő adapterek sem jók?
43/48 A kérdező kommentje:
Irtam hogy usb c vagy micro kellene es nem kabeles. Talaltam olyant ami hatareset, de kabeles:
2020. aug. 25. 11:59
45/48 A kérdező kommentje:
Mindenkep kell legalabb egy usb c bemenet es usb c kimenet es legalabb egy barmilyen usb. Ez ezt a feltetelt legalabb teljesíti. De egyben kabel nelkul jobb lenne.
2020. aug. 25. 12:02
47/48 A kérdező kommentje:
Ilyesmit kepzeltem el de ez meg tul nagy. ha csak a 2 db usb c-lenne rajta tokeletes lenne. Esetleg lehetne egymas folott hogy meg abba is belekothessek.
2020. aug. 25. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!