Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik az az USB adapter ami...

Melyik az az USB adapter ami alkalmas arra hogy ha bedugok egy vezeték nélküli töltő lapot akkor is maradjon egy USB csatlakozó más? Link Érdekelne vagy angol név amivel magam kereshetek rá

Figyelt kérdés
2020. aug. 23. 13:06
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:

"Ezek adjak az energiat, nem pedig kerik"

pontosabban továbbadják amit az USB portból kapnak.

az meg ahogy írtam 500mA 5V. többet nem tud adni mint amit kap. és ha még azt is elosutod nem lesz elég mindennek.

miket szeretnél rádugni?

ha csak egeret, billentyűzetet annak ok.

de ha mondjuk töltöd a telefont és még rádugsz egy külső merevlemezt tuti nem fog menni. némelyik merevlemeznek nem is elég a sima usb port.

2020. aug. 23. 16:11
 12/48 anonim ***** válasza:
2020. aug. 23. 18:28
 13/48 A kérdező kommentje:

A linken egy olysan sincs amirol szo van. Csak olyanok amiket nekem is kidobott a Google és a kezek vele arról hogy azt hiszitek hogy azért kérdez valaki mert nem keresett előzőleg hanem azért kérdez mert nem találta. Anya nem sok értelme hogy olyan linket beadni amit már megnéztem a kérdésfeltevés előtt

hogy adjak az energiat azt jelenti hogy nem hdd kerul ra, hanem töltő

2020. aug. 24. 08:34
 14/48 anonim ***** válasza:

Ez egy magyar oldal.

Először próbáld meg magyarul feltenni a kérdést. Értelmesen megfogalmazva, mit akarsz. Mert ez a hadoválás egyre zavarosabb.

2020. aug. 24. 09:02
 15/48 A kérdező kommentje:
"bedugok egy vezeték nélküli töltő lapot" aki már itt elakad és nem tudja hogy miről van szó annak én hiába írok bármit Bárhogy
2020. aug. 24. 09:30
 16/48 anonim ***** válasza:

Pontosan tudom mi a vezeték nélküli töltő.

De ha nem vagy képes magyarul értelmesen megfogalmazni mit akarsz, akkor menj a román vagy szlovák, vagy a fene tudja milyen állampolgár vagy, hasonló oldalakra.

2020. aug. 24. 09:35
 17/48 A kérdező kommentje:
Ha nem te nezted hdd-nek akkor ez nem neked szol
2020. aug. 24. 09:37
 18/48 anonim ***** válasza:
teljesen mindegy, hogy hdd, vagy töltőlap, mindegyik viszi az energiát.
2020. aug. 24. 09:39
 19/48 anonim ***** válasza:

Csak vergődsz, vergődsz értlemetlenül. Kell neked egy megoldás, hogy egy töltőre csatlakoztathass egy vezeték nélküli töltőt is, de ugyanakkor ha kell, vezetékes gyorstöltés is működjön.

[link]

Tele a net kétkimenetű USB töltőkkel, egyikre dugod a vezetéknélküli "töltőlapot", a másik kimenetbe azt dugsz, amit akarsz.

Tudom, neked ez sem lesz jó, mert mindenki hülye csak te vagy helikopter.

2020. aug. 24. 09:39
 20/48 A kérdező kommentje:
Bár attól még te is megérthetnél néhány mondatot akkor is ha valamelyik összetett. ha erre nem vagy képes Akkor viszont válaszolni se fogsz tudni Max benyogsz egy olyan Google linket amit már én is megnéztem csak nincs talalat benne es ezert tettem fel a kerdest. Maradjunk annyiban hogy aki tudja a valaszt annak nem kell elotte a szajaba ragni semmit. Aki meg csak linkeket olyasmit amiben nincs benne a válasz Azzal nincs értelme vesződni
2020. aug. 24. 09:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!