Melyik az az USB adapter ami alkalmas arra hogy ha bedugok egy vezeték nélküli töltő lapot akkor is maradjon egy USB csatlakozó más? Link Érdekelne vagy angol név amivel magam kereshetek rá
vergődés, vergődés, vergődés.
De még mindig nem vagy pontosan megfogalmazni mit akarsz.
USB elosztó nem jó, két kimenetű töltő nem jó.
Akkor mi a jó büdös francot keresel? AZ összes eddigi válasz megoldás arra a problémára, amin rugózol mint po:csön a menyasszony.
De nézzük a kérdés címét:
"Melyik az az USB adapter ami alkalmas arra hogy ha bedugok egy vezeték nélküli töltő lapot akkor is maradjon egy USB csatlakozó más?"
erre pedig konkrétan válaszoltam. Te itt egy USB adaptert kértél, amibe ha bedugsz egy vezeték nélküli töltöt, marad még egy kimenete. Pár válasszal korábban betettem egy ilyen linket, két kimenetű adaptert (töltőt, tápot, ki hogy hívja).
Van még kérdés?
A válaszok ott vannak csak el kéne olvasni. Veletek valóban nem lehet mást tenni csak vergődni. A megoldás várni értelmes válaszolokra.
rendszeresen megesik hogy később jönnek Olyanok is. Addigra a trollok vagy megunják vagy összeszemetelik a kérdést annak a függvényében hogy melyik mennyire beteg
az a durva, hogy tegnap este berúgva sem értettem a kérdést pedig olyankor van hogy megvilágosodom.
én is linkeltem az elején néhányat, egyik sem volt jó. nem tudom mit tudnék még tenni.
talán egy USB Y kábel kellene?
Te szándékosan trollkodsz. Mindenkit lehülyézel, de képtelen vagy rendesen leírni, mit akarsz. Csak azon rugóüzol, hogy mit nem akarsz.
Az összes létező megoldást megkaptad, de neked nem jó.
És beírsz ilyen értelmes mondatokat, mint például:
"Ezek adjak az energiat, nem pedig kerik"
Akkor mi a jó fene kell neked? Nem töltő, nem elosztó, nem több kimenetű töltő, csak valami homályos utalgatás valami töltőlapra, meg hogy maradjon más, amire tehetsz mást.
Akkor menjünk le óvodás szintre. Sértődött agymenések firkálása helyett egyszasvas válaszokat!
1: Hálózati töltőre gondolsz? AMi be van dugva a 230 voltos hálóüzatba, és USB csatlakozója, csatlakozói vannak? I /N
2: Ezt írtad: "Nem igazan mobilis. Ezek asztali kivitelek. Es meg adapter is kell hozzajuk". Ezek alapján jól értem, hogy te olyat szeretnél, ami nem hálózati, hanem beépített akkumulátoros hordozható töltő, angolul powerbank? I /N
3: te erről a powerbankról szeretnél vagy vezetékes gyorstöltést, vagy vezetéknélküli töltést? I / N ?
Azt hiszem megfejtettem.
Neked egy olyan powerbank kell, amivel tudsz vezeték nélkül tölteni, és emellett vezetéken is tölteni egy másik készüléket.
Mielőtt a korábbiakat mind lehülyéznéd, a 10,14,16,19,21,22 voltam.
A kabel nem jo. Adapter kellene. Esetleg ha rovid a kabel kiegyezek vele.
De nezzetek azt is h mindez a mobil kategoriaban van mobilokon meg usb mikro vagy c van. Nem a regi nagy csatlakozo
Fillérekért van kábel, aminek az egyik vége normál USB, a másik vége micro USB, vagy USB C. De nem hiszem el, hogy ezt nem tudtad, te tényleg csak trollkodsz.
Azt hiszem ezt már mások is észrevették, mert mindenkinek elment a válaszadási kedve.
És most már nekem is.
Ha ennyire okos vagy, hogy mindenki más hülye hozzád képest, akkor a kibogozhatatlan problémádat oldd meg egyedül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!