Nappal is sötét módban használod a facebook-ot, instagrammot, GYIK-et vagy csak este váltasz a sötét módra?
Miért nincs olyan opció, hogy "Nem használom a sötét módot."?
Nekem irritálja a szememet, nem átlátható, így nem használom.
Állandóan használom, nekem a világos mód irritálja a szemem, legyen bármilyen napszak.
Gépen ahol csak lehet be van nyomva, még Visual Studio Code-ban is, hogy programozás közben se égesse ki a szemem a monitor.
Telefonon is ugyanez a felállás, csak sajnos ott még facebookon nem érhető el, de ha ott is bejön, akkor teljes lesz a paletta.
Először úgy állítottam be, hogy csak napnyugtától napfelkeltéig legyen sötét módban a Messenger és YouTube kivételével minden.
Ez akkor változott, amikor megnéztem arról egy videót, hogy az akkumulátor mennyivel bírja jobban sötét módban. Nos, amikor a világos módban használt telefon lemerült, a sötét még 35%-on volt.
Egyikse mert nem gyikezek este,de nem is használom állandóan,délután használom de csak néha nem állandóan
Ezért nem tudtam szavaznj
Miért nijcs olyan opció hogy
"Reggel/délután használom"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!