Ha sötét módot alkalmazok bármely alkalmazáson (facebook lite,instagram,messenger),akkor energia takarékosabb?
Mi a telód típusa?
Amúgy, ha van rajta always on display (tehát tudja mutatni az időt készenléti állapotban, csak azt a néhány pixelt üzeneltetve), akkor olyan!
A piros nagyítóval jobb felül keress rá a telefonod típusára.
Márka + típus + szám (pl. Samsung A40 vagy Huawei mate20)
Kidobja a telefonod
Görgess le a Display-ig.
És ott a Typenál ezeket írja:
- LCD LED
- TFT
- IPS
(Mielőtt valaki írja hogy ezek nem feltétlen kijelző típusok tudom ,de ha a kérdező nem tudja milyen telefont vett a boltba neki így egyszerűbb elmondani) - akkor semmit se érsz a dark modeal akkumulátor szempontból, maximum éjszaka nem fogja annyira szétszedni a szemed.
Ha ezeket írja akkor már érsz vele valamit:
- oled
- amoled
- superamoled
- dynamic amoled
Mototola Moto E5 telefonom van, úgy látszik, hogy nekem nem olyan a kijelzőm. Igazából már 2 éves a telefonom, nem most vettem. 😊
Köszönöm szépen a válaszokat! 😊
"Ha sötét módot alkalmazok bármely alkalmazáson (facebook lite,instagram,messenger),akkor energia takarékosabb?"
Kizárólag LED kijelzőknél. A többi csak pipafüst.
AZ IPS LED háttérvilágítás már nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!