Jobb telefon? Annyi azért érdekelne hogy jobb telefon e mint
Androidrol váltottam először Almára, gondoltam na próba, SEre pár napja, nagyon megérte.
Ég és föld a két rendszer, mint egy bőrüléses Porsche. Nagyon jó.
5 évig ad folyamatosan új rendszert az Apple, eddig én droidon 1-2 évig kaptam OSt, aztán vége
Egyetértek utolsóval.
Egyébként szerintem a product red színű SE és 11 jól néz ki élőben. Az SE még oyan aranyos is, nemcsak szép.
Az XS asztroszürke gyönyörű, de úgy hallottam könnyen karcolódik, lepattan a zománc. Ez nálam kiverné a biztosítékot. A 11 Pro éjzöld sem néz ki rosszul.
1-es!
Mint írtam a hátlap kamera elhelyezése tetszik.
Én 3 éve váltottam iPhone-ra, az akkori S7 Edge-t váltottam egy iPhone 8 plus-ra. A legjobb döntés volt. Akkor ez volt az egyetlen, még home gombos telefon, ami nekem mindig is kellett.
Ettől függetlenül most biztosan, ha váltanék akkor 11 pro max-ra váltanék, már a mérete miatt is, mert hatalmas kezeim vannak.
A felsorolt 2 telefonból viszont mindenképpen az XS-t választanám, abból is a maxot. De ez teljesen egyéni vélemény, nem mindenkinek tetszhet ugyan az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!