Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jobb telefon? Annyi azért...

Jobb telefon? Annyi azért érdekelne hogy jobb telefon e mint

Figyelt kérdés
Nézegettem az Iphoneokat és mivel semmi extra dologra nem használnám a szokásoson kívül így fő szempontok között szerepel a kinézet is. Az IPhone XS hátlapján a kamerák elhelyezése nagyon tetszik. Jó eséllyel ezt a telefont fogom választani. az új SE.
2020. aug. 11. 03:18
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
Na ezt nem értem, kinézet? Teljesen ugyanúgy néz ki mindegyik ártól függetlenül, pont mint a tv-k.
2020. aug. 11. 05:01
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
Az SE akksija nem valami nagy szám, viszont jobb chip van benne, mint az XS-ben.
2020. aug. 11. 06:51
 3/8 Morzsi007 ***** válasza:
Az SE egy kicsit újabb belsővel, de régi dizájnnal. Viszont neked a kinézet fontosabb, szóval a helyedben XS-et választanám.
2020. aug. 11. 07:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Androidrol váltottam először Almára, gondoltam na próba, SEre pár napja, nagyon megérte.

Ég és föld a két rendszer, mint egy bőrüléses Porsche. Nagyon jó.

5 évig ad folyamatosan új rendszert az Apple, eddig én droidon 1-2 évig kaptam OSt, aztán vége

2020. aug. 11. 09:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Egyetértek utolsóval.

Egyébként szerintem a product red színű SE és 11 jól néz ki élőben. Az SE még oyan aranyos is, nemcsak szép.

Az XS asztroszürke gyönyörű, de úgy hallottam könnyen karcolódik, lepattan a zománc. Ez nálam kiverné a biztosítékot. A 11 Pro éjzöld sem néz ki rosszul.

2020. aug. 11. 10:48
 6/8 A kérdező kommentje:

1-es!

Mint írtam a hátlap kamera elhelyezése tetszik.

2020. aug. 11. 11:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Én 3 éve váltottam iPhone-ra, az akkori S7 Edge-t váltottam egy iPhone 8 plus-ra. A legjobb döntés volt. Akkor ez volt az egyetlen, még home gombos telefon, ami nekem mindig is kellett.

Ettől függetlenül most biztosan, ha váltanék akkor 11 pro max-ra váltanék, már a mérete miatt is, mert hatalmas kezeim vannak.

A felsorolt 2 telefonból viszont mindenképpen az XS-t választanám, abból is a maxot. De ez teljesen egyéni vélemény, nem mindenkinek tetszhet ugyan az.

2020. aug. 11. 13:36
 8/8 A kérdező kommentje:
XS felé húzok továbbra is. A ti tippjeitek után is, de még mindig borsos az ára. Lehet jobb lenne megvárni a 12-t. A sima 12 hasonló áron lesz jó eséllyel mint az XS.
2020. aug. 11. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!