Melyik füllhallgató éri meg a legjobban? Márka illetve típus érdekelne
Már annyira unom, most vettünk pár hónapja egy fülhallgatót de ez a harmadik az elmúlt évben, nem létezik, hogy ennyire sz.r minőségű legyen mind!
Volt már Thomson, Maxell, Sony meg mittudom milyen fajták vannak. És teljesen őszintén mondom, vigyázok a zsinórra, ha otthon vagyok úgy teszem, hogy ne törjön, ha a táskámban is van, dobozba tartom, hogy ne sérüljön mégis tönkremegy mind!
Melyiket vegyem, hogy minimum már egy évet kibírjon? A vezeték nélkülivel annyi bajom van (nyugodtan lehet nevetni, de nem tehetek róla) túl kicsi a fülem, nem fér bele akármelyik s félek, hogy elhagynám. A fejhallgató pedig utcára szerintem túl rizikós. Vagy mi legyen, már annyira tanácstalan vagyok, nem tudom melyik márka lenne jó...
A vezeték nélküli fülesekről annyit, hogy van egy csomóféle, valószínűleg létezik olyan, ami bent marad a füledben, ezt ki kell tapasztalni.
Elhagyni nem igazán tudod, hiszen a nem kínai hamisítvány kategóriájú wireless fülesek rendelkeznek egy olyan érzékelővel, ami által automatikusan leáll a zene/videó, ha nem érzékeli az egyik ,,füledet” (ami bármi lehet, ha ,,beborítja” az érzékelőt).
ilyesmire gondolsz?
viszont gondolom par ezresre...
szerinted ha par ezres FEJhalgatok ocskak akkor ezek a mini cuccok mar jok es strapasak?
ha aktivan nyuzod akkor erre is sokat kell koltened, de meg ekkor is hamar tonkremehet egy ilyen eszkoz
Amugy Maxell el nem kell "dicsekedni" mindeg is egy haldoklo gyarto volt, ki tudja hogy bir eletben maradni megis
Thomson (hama) nem eppen hangtechnikara ment ra
nagyon olcson pedig a Sony tol se kell sokat varni
amugy pedig garizni kell amit lehet
es "lepusztult" helyeken nem erdemes vasarolni mivel konyen lehet hogy hamisitott cuccokat arulnak
Az első két választ köszi!!
A többire nem tudok mit mondani, nem lepukkant helyen vettem, nem hinném hogy a Media Markt vagy az Expert annyira rossz minőségű hely lenne!
Ahogyan azt sem értem hogyan került szóba az ár, mert nem foglalkozok vele ameddig jó minőségű a termék, de mivel a drága fülesekkel is befürödtem, nem tudom mit kéne már vennem (:
Értékelem azt a pár linket amivel megdobtál, de nem olyat keresek, azért köszi
Egy ilyen fajta nem lenne jó neked?:
Vezeték nélküli, de normál méretű fülbedugós résszel, de mivel alapvetően a nyakadban van, normál esetben nem tudod elhagyni. Ahhoz meg kevés és jóval vastagabb kábel van rajta, hogy megtörjön.
Nekem ilyenem van kb. mióta megjelent:
Simán összetekerem és zsebre vágom, semmi baja nincs.
Mint ezen a képen:
Egyébként tudom ajánlani, szépen szól, az aktív zajszűrő meg a 4-es metró zajszintjére hozza le a 3-as metrót... szóval tompít, na :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!