Szülők ti nem adjatok ida 300ezrest telefonotokat 8-10èves gyerekednek hogy játsszon vele?
Ha megfigyeled (ha látnád egyáltalán), legszánalmasabb helyesírása a játékos gyereknek van, akik ezen nőttek fel, hogy csak bambultak a képernyő előtt.
Nekem szar, mert még könyveken nőttem fel, így nem tudom hányinger nélkül nézni az ilyeneket.
Mindamellett valószínű, ha lett volna internet, nagy hasznát tudtam volna venni, de ahhoz elegendő lett volna a legegyszerűbb (nem játékos!) számítógép vagy laptop is.
Haladni kell a korral. Igenis vannak nagyon hasznos telefonos alkalmazások, amikből sokat tanulhat a gyerek. Az enyémek is hasznát vették.
Én 60 alatt nem vennék telefont, mert nem minimálisak az igényeim. Hosszabb távon az olcsó a drágább.
Nekem 10 évesen nem volt SEMMILYEN telefonom..
Első telefonom 14 évesen lett. 80 ezerért szülőktől. Még most is az van.
#26, és ha igen? Miért releváns ez a kérdés és a válasz szempontjából, miszerint egy 10 éves gyereknek az égvilágon semmi szüksége telefonra, pláne komolyra? Na jó, akkor max, ha már egyedül jár iskolába meg haza. De arra, hogy telefonáljon pl baj esetén, tökéletes egy alap nyomógombos is. Az iskolából meg úgyis felhív a tanár, ha ott van gond.
Akkor kezdtek amúgy bejönni az egyszerűbb okostelefonok, mikor én voltam alsós, a mi tanítónk minden reggel beszedte őket és nap végén adta vissza (Ja tudom, ma már ezt tilos, mert hát a pisisek jogai...), és más iskolákban is hallottam ilyenről, a most 9 éves rokon gyerek sulijában is van tanító, aki ezt teszi. Szóval lehet, használni sem tudná napközben.
#27 igen,ezt mondom amúg,semmi ok arra hogy valakinek 10 vagy 11 évesen legyen telefonja,persze baleset esetén vagy ha valami más telefonálásra,akkor ok,de akkor is inkább egy nyomogatós.
#28 🤷♂️.amúgy meg viccnek szántam,nem bunkóságnak.
Maga az a burzsuj kérdező, aki burzsuj-scoolba járatja manóját s 200e-es teló kell, mert a többinek is az van csak most így tekeri a kérdést? :DDD
Még normális felnőtt-embernek sem kell 300e-es telefon...
Focilabdát kell a gyereknek adni meg bringát...jóságos ég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!