Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szülők ti nem adjatok ida...

Szülők ti nem adjatok ida 300ezrest telefonotokat 8-10èves gyerekednek hogy játsszon vele?

Figyelt kérdés
2020. aug. 6. 10:51
1 2 3 4
 21/38 Fa_ember16 ***** válasza:
59%
Nem butább,csak ha mindent megkap rögtön az ember akkor az megszokássá válik,és azt fogja követelni mindíg.példáúl ha most kapnál egy 60 ezres telefont akkor máskor emiatt elvárnád azt higy egy 70 ezrest vegyenek a szülők mivel te elhagytad vagy ijesmi.lehet hogy most azt mondanád hogy te nem veszted el,meg hogy nem hisztizel ha nem lessz új dolog méreg drágán rögtön,de aztán észre se veszed és hisztizni fogsz annak hogy anyu most nem egy prsche-t vett hanem egy bugatti-t.és mondom,ilyesmit mar nem egyszer láttam gyereknél,és felnőttnél is.(nem pont a bugatti val,de na,ez csak egy példa volt)
2020. aug. 6. 11:41
 22/38 anonim ***** válasza:
73%
Ne nekünk hisztizz,anyádtol kérd a telefont!Én biztos nem vennék a gyerekemnek ennyiért,pláne,h meg se engedhetem magamnak,h ennyit adjak egy telefonért.Nekem 30 ezres van amit 2 éve vettem...
2020. aug. 6. 11:45
 23/38 Szervizmérnök úr ***** válasza:
81%

Ha megfigyeled (ha látnád egyáltalán), legszánalmasabb helyesírása a játékos gyereknek van, akik ezen nőttek fel, hogy csak bambultak a képernyő előtt.

Nekem szar, mert még könyveken nőttem fel, így nem tudom hányinger nélkül nézni az ilyeneket.

Mindamellett valószínű, ha lett volna internet, nagy hasznát tudtam volna venni, de ahhoz elegendő lett volna a legegyszerűbb (nem játékos!) számítógép vagy laptop is.

2020. aug. 6. 12:19
 24/38 anonim ***** válasza:

Haladni kell a korral. Igenis vannak nagyon hasznos telefonos alkalmazások, amikből sokat tanulhat a gyerek. Az enyémek is hasznát vették.

Én 60 alatt nem vennék telefont, mert nem minimálisak az igényeim. Hosszabb távon az olcsó a drágább.

2020. aug. 6. 14:50
 25/38 anonim válasza:

Nekem 10 évesen nem volt SEMMILYEN telefonom..

Első telefonom 14 évesen lett. 80 ezerért szülőktől. Még most is az van.

2020. aug. 6. 15:08
 26/38 Fa_ember16 ***** válasza:
0%
#25. Azért mert mos 16 vagy,mi?
2020. aug. 6. 15:26
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

#26, és ha igen? Miért releváns ez a kérdés és a válasz szempontjából, miszerint egy 10 éves gyereknek az égvilágon semmi szüksége telefonra, pláne komolyra? Na jó, akkor max, ha már egyedül jár iskolába meg haza. De arra, hogy telefonáljon pl baj esetén, tökéletes egy alap nyomógombos is. Az iskolából meg úgyis felhív a tanár, ha ott van gond.

Akkor kezdtek amúgy bejönni az egyszerűbb okostelefonok, mikor én voltam alsós, a mi tanítónk minden reggel beszedte őket és nap végén adta vissza (Ja tudom, ma már ezt tilos, mert hát a pisisek jogai...), és más iskolákban is hallottam ilyenről, a most 9 éves rokon gyerek sulijában is van tanító, aki ezt teszi. Szóval lehet, használni sem tudná napközben.

2020. aug. 6. 16:20
 28/38 anonim ***** válasza:
Ja hogy, 26-os, te kemény 17 éves vagy, de azért belekötsz egy nálad mindössze egy évvel fiatalabb valaki kommentjébe? 😂😂
2020. aug. 6. 16:23
 29/38 Fa_ember16 ***** válasza:

#27 igen,ezt mondom amúg,semmi ok arra hogy valakinek 10 vagy 11 évesen legyen telefonja,persze baleset esetén vagy ha valami más telefonálásra,akkor ok,de akkor is inkább egy nyomogatós.

#28 🤷‍♂️.amúgy meg viccnek szántam,nem bunkóságnak.

2020. aug. 6. 16:51
 30/38 anonim ***** válasza:
74%

Maga az a burzsuj kérdező, aki burzsuj-scoolba járatja manóját s 200e-es teló kell, mert a többinek is az van csak most így tekeri a kérdést? :DDD

Még normális felnőtt-embernek sem kell 300e-es telefon...

Focilabdát kell a gyereknek adni meg bringát...jóságos ég...

2020. aug. 6. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!