Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szülők ti nem adjatok ida...

Szülők ti nem adjatok ida 300ezrest telefonotokat 8-10èves gyerekednek hogy játsszon vele?

Figyelt kérdés
2020. aug. 6. 10:51
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
77%
Magamnak se veszek 40-50 ezernél drágább telefont. Minek, ha úgyis megdöglik 3 éven belül az olcsó és a drága is. Akkor a gyereknek kizárt. Nekem 13 évesen lett először telefonom, ami semmi másra nem volt jó, csak telefonálni és smsezni. Mégse volt semmi. A gyerek tanulja meg szépen, hogy annak kell örülni ami van.
2020. aug. 6. 11:07
 12/38 anonim ***** válasza:
88%
Megint le akarod húzni a wc-n, és újat kérni apádtól? :-DDD
2020. aug. 6. 11:12
 13/38 anonim ***** válasza:
88%

Nekem 7 évesen lett először mobilom (2008), mert akkor indultam kolis suliba, és kellett, hogy tudjam tartani a kapcsolatot a szüleimmel. Pár ezres nokia volt, amit első év végén el is hagytam :D

Én még most sem értem azokat, akik megveszik a legdrágább IPhone-t, csak azért, hogy "menők" legyenek, ahelyett, hogy azért a pénzért helyesírással foglalkozó könyveket vettek volna! :D

Én sem használom a legdrágább IPhone-t, sőt nem is IPhone-t használok, hanem egy jóval olcsóbb telefont.

2020. aug. 6. 11:15
 14/38 Fa_ember16 ***** válasza:
82%
én kaptam 13 évesen okostelefont,de szerintem 11 évesnek nem kell telefon.ha van otthon számítógép vagy laptop akkor ott is van net és csá.en 11 éves koromban ps2 ztem és tvztem.volt telefonom,de csak egy nyomó gombos.laptop,számítógép biztos van nállatok,ha egy 60 ezret afnál ki egy nyamvat telefonra egy 11 évesnek.persze ez a te döntésed,hisz te vagy a szülő,csak nagyon kérlek ne kényeztesd el a gyereket,mivel aztán később ha mondjuk egy 100 ezer forintos valamit nem veszel meg neki,mert eddig az volt a megszokott akkor hisztizni fog,xe már nem gyerekként,hanem FELLŐTKÉNT! és igen,láttam már nem egy ilyet,és szerintem egyszerre szomorú és k#rv@ idegesítő.de mint mondtam már,te vagy a felelős,úgyhogy igazából te döntöd el.
2020. aug. 6. 11:16
 15/38 A kérdező kommentje:
Legtöbb szülő nem vesznek helyesírási könyveket hanem méreg drága telefont és méreg drága gépeket
2020. aug. 6. 11:23
 16/38 Fa_ember16 ***** válasza:
pont ezért ne vegyél méreg drága telefont vagy gépet a gyerekeknek.én csak annyit mondtam hogy HA van gép otthon,akkor az jobb mint 11 évesen egy okos telefon.én 17 éves vagyok,és igazábol szerintem 13,14 évesen már lehet mondjuk egy samsung galaxy,30 vagy 40 ezer.
2020. aug. 6. 11:26
 17/38 anonim ***** válasza:
85%

Te biztos nem a szülő vagy, hanem a követelőző pisis 10 éves. Ordít az írásod stílusából, az “érvekből” meg pláne.

Én 10 évesnek hétköznapra a nyomógombosat venném, mellé a legegyszerűbb érintőset megkapná, de nem vihetné be az iskolába. Csak otthon játszhatna vele és azt sem non-stop. Marhára nem érdekel, hogy más gyerek mit kap.

Én amúgy 10 évesen egy kék Volkswagen Golfot akartam, akkor jött ki az új és nagyon tetszett. Most akkor meg kellett volna venniük apuciéknak, mert hát a gyerek ezt szeretné? :)

2020. aug. 6. 11:28
 18/38 Mr.Q77 ***** válasza:
73%
Jaj nem veszitek észre hogy ez megint csak egy troll kérdés? :)
2020. aug. 6. 11:28
 19/38 A kérdező kommentje:
Attól meg butab lesz ha már 10èvesen okostelefonja van?
2020. aug. 6. 11:31
 20/38 anonim válasza:
73%

Kérdeztem, hogy minek kell a 10-11 éves gyereknek okostelefon, pláne ennyiért.

Nem kaptam rá választ. Tehát neked sem fontos indokkal kell, csak úgy, mert az a "menő". Ha majd elég idős leszel hozzá, keresel munkát és veszel magadnak ennyi pénzért telefont, de a szülőt szerintem, ha gazdagok is, rablás ennyit elkérni, hiszen ugyanúgy 3-4 évig bírja jól. Neked pedig láthatóan játékra kell, de mondjuk, hogy útvonalak megnézésére is. Erre tökéletes az olcsóbb telefon is. Bár, szerintem a gyereknek azután kell csak telefon, hogy egyedül jár haza, máskülönben a tanár hívja a szülőt, ha van valami.

2020. aug. 6. 11:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!