Szülők ti nem adjatok ida 300ezrest telefonotokat 8-10èves gyerekednek hogy játsszon vele?
Nekem 7 évesen lett először mobilom (2008), mert akkor indultam kolis suliba, és kellett, hogy tudjam tartani a kapcsolatot a szüleimmel. Pár ezres nokia volt, amit első év végén el is hagytam :D
Én még most sem értem azokat, akik megveszik a legdrágább IPhone-t, csak azért, hogy "menők" legyenek, ahelyett, hogy azért a pénzért helyesírással foglalkozó könyveket vettek volna! :D
Én sem használom a legdrágább IPhone-t, sőt nem is IPhone-t használok, hanem egy jóval olcsóbb telefont.
Te biztos nem a szülő vagy, hanem a követelőző pisis 10 éves. Ordít az írásod stílusából, az “érvekből” meg pláne.
Én 10 évesnek hétköznapra a nyomógombosat venném, mellé a legegyszerűbb érintőset megkapná, de nem vihetné be az iskolába. Csak otthon játszhatna vele és azt sem non-stop. Marhára nem érdekel, hogy más gyerek mit kap.
Én amúgy 10 évesen egy kék Volkswagen Golfot akartam, akkor jött ki az új és nagyon tetszett. Most akkor meg kellett volna venniük apuciéknak, mert hát a gyerek ezt szeretné? :)
Kérdeztem, hogy minek kell a 10-11 éves gyereknek okostelefon, pláne ennyiért.
Nem kaptam rá választ. Tehát neked sem fontos indokkal kell, csak úgy, mert az a "menő". Ha majd elég idős leszel hozzá, keresel munkát és veszel magadnak ennyi pénzért telefont, de a szülőt szerintem, ha gazdagok is, rablás ennyit elkérni, hiszen ugyanúgy 3-4 évig bírja jól. Neked pedig láthatóan játékra kell, de mondjuk, hogy útvonalak megnézésére is. Erre tökéletes az olcsóbb telefon is. Bár, szerintem a gyereknek azután kell csak telefon, hogy egyedül jár haza, máskülönben a tanár hívja a szülőt, ha van valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!