Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Új memóriakártyát vettem a...

Új memóriakártyát vettem a telómba, de így is eltűnnek a képeim meg a zenéim. Mitől van ez? L

Figyelt kérdés
Elmentem 2 hete egy számtech boltba, ahol értenek állítólag mindenhez. Azt mondták, hogy új memóriakártyát kell vennem, mert meghibásodott az előző. Vettem is náluk egyet, de most megint eltűnt minden képem meg zeném. Annyira elegem van belőle. Ilyenkor ki-be kapcsolgatom, meg kiveszem a kártyát, aztán újra be, és vagy 10 percig tart, mire előnönnek.

2020. aug. 4. 17:01
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Akkor feleslegesen van telefonom. Sok képet készítek. Nem hiszem el, hogy a megoldás egy új telefon lenne...
2020. aug. 6. 10:23
 22/23 anonim ***** válasza:
Vegyél egy fényképezőgépet és azzal fotózz
2020. aug. 6. 10:43
 23/23 anonim ***** válasza:
Egyébként a kártyák néha valóban meghibásodnak. Ha valami becsületes márkájú kártyát (pl. Kingston) vettél a boltban, amire hosszú garancia van, fogd a csomagolásást és vidd vissza. Mindenesetre én azzal kezdeném, hogy a pc-n kártyaolvasóban végigformáznám a kártyát, teljes formázással (nincs géped, csináld meg havernál) A Google Playon és pc-re is vannak sd card test programok, meg lehet nézetni velük. Nem szoktad unmountolás nélkül kihúzni az sd-kártyát, mert pl. sim kártyát cserélgetsz? Bár a Xiaomi tulajok zöme elégedetten része elégedettséggel használja a telefonját, érdemes lehet a kártya formázással egy rendszerfrissítést, hard resetet is megejteni, hogy esetleges szoftveres fennakadásoktól megszabaduljon. Ha ezek után is jelentkezik a dolog, akkor maradna a garanciális szervíz javaslása. Ha ez így igaz, ahogy írod, hogy egyszer csak adatvesztés lép fel, ez elég súlyos probléma, nem intézhető el az egyik okos válasszal, hogy szar a Xiaomi.
2020. aug. 6. 13:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!