Új memóriakártyát vettem a telómba, de így is eltűnnek a képeim meg a zenéim. Mitől van ez? L
Figyelt kérdés
Elmentem 2 hete egy számtech boltba, ahol értenek állítólag mindenhez. Azt mondták, hogy új memóriakártyát kell vennem, mert meghibásodott az előző. Vettem is náluk egyet, de most megint eltűnt minden képem meg zeném. Annyira elegem van belőle. Ilyenkor ki-be kapcsolgatom, meg kiveszem a kártyát, aztán újra be, és vagy 10 percig tart, mire előnönnek.2020. aug. 4. 17:01
11/23 A kérdező kommentje:
Most jött vissza a szervízből a telefonom kb 1 hónapja
2020. aug. 5. 11:56
12/23 A kérdező kommentje:
Az éven vettem januárban, és februárban került szervízbe
2020. aug. 5. 11:57
14/23 A kérdező kommentje:
Xiaomi
2020. aug. 5. 15:10
15/23 anonim válasza:
Az nem egy jó telefonmárka nekem 4 hónapot bírt aztán már be se kapcsolt
16/23 anonim válasza:
Vegyél új telefont de valami jót pl. samsung,huawei
17/23 A kérdező kommentje:
Most vettem januárban...nem tehetem meg, hogy félévente újat veszek. Huaweiet cseréltem le. Samsungot nem szeretem
2020. aug. 5. 17:55
18/23 anonim válasza:
Ha olyat veszel ami nem purcan ki félév után akkor nem kell cserélni de addig ameddig nem tudsz újat venni használd ezt csak addig nem fotózol vele és nem hallgatsz zenét
19/23 A kérdező kommentje:
Most vagy 2 évig nem is igazán akarok újat venni. Örültem ennek...
2020. aug. 5. 20:15
20/23 anonim válasza:
Akkor 2 évig használod csak nem fotózol és nem hallgatsz zenét
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!