Gsmartot választanátok, vagy Blaukpunkt sf 01-et? Android, processzor, kijelző. Melyik melett döntöttetek volna anno? Légyszi olyat ne írjatok hogy egyik sem, erre a kettőre van keretem, és a segítségeteket, véleméyeteket szeretném kérni.
@11: pontosabban "Miért venne használt készüléket ha vehet egy ujj kacatot amire van is felesleges, kidobni való pénze"...
Így pontosabb.
Már párszor befürödtem a használt kacatokkal.
Jó ez csak...
Na itt bukik meg a használt teló. :)
4*1,3 ghz es, amire nekem kell, játékok, filmek, zenék, net, abszolút jó. :)
Akkor te valamit rosszul csinálsz, kérdező.
Én is adtam már el és vettem is használt telefont, a mostani is az, semelyikkel nem volt gond, se annak akinek eladtam se amit én vettem.
Ha neked elég az a telefon, hát használd egészséggel.
"amire nekem kell, játékok, filmek, zenék, net, abszolút jó. :)"
Nagy élmény lehet 480p-ben filmeket nézni egy 4"-os kijelzőn. :D
Amúgy a 8gb tárhelyből mennyi maradt szabadon? A rendszer mellé ráfér még pár app legalább?
Szóval mindenestül 4,2 GB szabad. És gondolom MTK SoC-val van szerelve, fix adatpartícióval. Tehát az appoknak és adatainak összesen 1 GB jut, a többi userspace.
Végül is ha szerencséd van, akkor át lehet partícionálni a tárhelyet vagy akár Link2SD-vel is szórakozhatsz, hogy ne fossa magát össze állandóan a telített tárhely miatt. Volt benne részem, tudom miről beszélek...
Köszönöm. :)
Mondjuk amiket én használok, azokkal nem lesz gond. :D
Sakk, ki nevet a végén, és 2-3 kártyajáték.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!