Gsmartot választanátok, vagy Blaukpunkt sf 01-et? Android, processzor, kijelző. Melyik melett döntöttetek volna anno? Légyszi olyat ne írjatok hogy egyik sem, erre a kettőre van keretem, és a segítségeteket, véleméyeteket szeretném kérni.
Köszönöm. :)
Valóban nem értelmezték a kérdésem.
Szóval nem számít normális válasznak, ha azt mondjuk, hogy a kérdező jobban jár egy használt alsó-középkategóriás mobillal, mint ezekkel az ipari hulladékokkal.
#5, szerinted egy 1 gb RAM-os, 1400 mAh akkus, harmatgyenge 4 éves processzorral szerelt telefon nem olyan gagyi?
Állítom, hogy a kérdező falhoz vágná, mint mindenki más is.
Van két autó. Az egyiknek hiányzik az első két kereke, a másiknak a hátsó kettő. Te megkérdezed, hogy melyiket vedd meg. Többen mondjuk, hogy egyiket se, mert nem fogsz tudni vele menni sehova. Ötöske javasolja, hogy a másodikat válaszd, "jólvanazúgy, nem is kell annyira az a hátsó kerék".
Tudod mit? Vedd meg, megérdemled :D
Megvettem. :)
És nagyon tetszik. :)
Használt dolgot sohasem veszek, és erősebb a régi huawei y560 as telómnál, szóval nem bántam meg. :)
És nem ratyi használt. :)
"erősebb a régi huawei y560 as telómnál"
lol, nem az.
Várom már, amikor majd nyavajogni fogsz, hogy ígyúgy nem működik és szervizelni sem lehet. :)
Kicsit fura a mentalitásod, hogy csak 15 ezer forintod van mobilra, de használtat akkor sem vennél, ha pisztolyt tartanának a fejedhez.
De hát aki hülye...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!