A SIM kártyámat miért nem ismerik fel a telefonok?
Évek óta működött rendesen a régi telefonomban (Nokia nyomógombos), majd átraktam egy másikba (ilike x1) fényképezni, ahol szintén működött, aztán vissza tettem újra a régibe, ahol már nem működött és ettől kezdve a másikban sem.
Megsérülhetett a SIM érintkező felülete?
Hogyan lehetne jobb belátásra téríteni?
Igen, ettől tartottam maximálisan!
Marad a kártyacsere a Telekomnál, legalább is amíg le nem telefonálom róla a lét.
Hacsak le nem tudom kérdezni valamilyen módon a hibás kártyán lévő összeget? Lehetséges ez?
Ugye 500 Ft alatt jön a figyelmeztetés, amennyiben ehhez közeli összeg lenne, inkább hagynám veszni és maradnék az online intézhető számátvitelnél új szolgáltatóhoz...
"Hacsak le nem tudom kérdezni valamilyen módon a hibás kártyán lévő összeget? Lehetséges ez?"
Nem, csak a telefonszámról tudod, illetve ha van telekomos regisztrációd a honlapjukon, akkor ott.
De most mindenképpen akarsz szolgáltatót váltani, vagy csak a rossz kártya miatt van ilyen B-terved?
Én bemennék a helyedben a T-komhoz, megkérdezni, hogy mi legyen.
Ha a kártya kicserélésére valami viszonylag magas összeget mondanak, még ott is mondhatod, hogy akkor annál jobban megéri neked ez a fent leírt szolgáltatóváltás.
Ha a kuncsaftvesztés lehetősége áll fenn, néha belemennek alkudozásba.
Amúgy nem tudom, változtak-e a dolgok ,de régebben számhordozás csak előfizetésre létezett, feltöltőre nem.
Legelső szempont, maradjon a szám mindenképp.
Azt akarom elkerülni, hogy személyesen be kelljen mennem. Ez, hogy online tudom intézni a számhordozást, késztet a szolgáltató váltásra, semmi egyéb.
Biztosan lehet kártyásról is szolgáltatót váltani, már elindítottam. Augusztus 7.-én váltanak, addig adtak egy átmeneti számot.
Egyébként a Telenor, ahová átváltok. 490 Forintért Hello kártya net nélküli, mival a gombos Nokiába rakom majd vissza.
12/ Wadmalac:
"Ha a kártya kicserélésére valami viszonylag magas összeget mondanak"
1/ zoligyerek:
"A szolgáltató ingyen cseréli a simet."
...és ez így is van, ezt megerősítették a Telekomnál email-ben, be kell azonban menni érte az üzletbe, mert online náluk nem megy
Még egy infó:
A kártyán lévő pénzt nem nyelik le számhordozáskor, a honlapon lehet visszaigényelni avagy személyesen az üzletükben (Telekom).
Csak bankszámlára utalnak, készpénzben nem lehet visszakapni!
Pozitív változások.
tényleg jó, ha megtudják többen is. Mert reklámban ilyen adatot nem találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!