A SIM kártyámat miért nem ismerik fel a telefonok?
Évek óta működött rendesen a régi telefonomban (Nokia nyomógombos), majd átraktam egy másikba (ilike x1) fényképezni, ahol szintén működött, aztán vissza tettem újra a régibe, ahol már nem működött és ettől kezdve a másikban sem.
Megsérülhetett a SIM érintkező felülete?
Hogyan lehetne jobb belátásra téríteni?
A Nokiába nagy méretben megy bele a SIM, én meg leszéleztem kicsire, hogy ilikébe belemenjen. Emiatt kicsit lötyögős lett a kontakt most eleve, de az a baj, hogy ilikében sem funkcionál. Most momentán abban van benne, érzékeli is hogy a rekeszben kártya van, kéri a PIN kódot, megadom, nem tudom enterezni (gondolom, a zőld-kis kártyaikonra kattitva kellene közvetlen a négy pont vagyis a kód felett ?). Alul azt írja szürke alapon fehérrel, hogy 'Biztonsági üzemmód'.
Na jó, kicserélik a zsugát és miden oké lesz, de a számom az marad a régi? Úgy szeretném!
Közben találtam egy online megoldást:
490 Forintért házhoz szállítással új kártya megrendelése számhordozással, minden online!
Felmerül a kérdés: ilyenkor a régi kártyán lévő pánzösszeg is átvivődik, tehát megmarad és felhasználható?
"ilyenkor a régi kártyán lévő pánzösszeg is átvivődik, tehát megmarad és felhasználható?"
Az a telefonszámhoz tartozik, nem a kártyához.
Feltéve, hogy nem váltasz szolgáltatót. Mert akkor köszönik szépen.
Az gondolom érthető, hogy mondjuk T-mobilon feltöltött pénzedet nem beszélheted le a Diginél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!