Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a jobb Iphone 4 vagy...

Fkris kérdése:

Melyik a jobb Iphone 4 vagy Nokia N8-00?

Figyelt kérdés

És ha llehe mellőzzétek hogy XY a legjobb, mert YX szarabb és hasonló kommenteket.

Csak teknikai infók és hasonlók alapján.

Köszi

2010. aug. 2. 22:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Soha nem vennék IPhone-t:D(és egyáltalán Apple cuccokat)

Mert a márkát fizeted,nem a minőséget.

2010. aug. 4. 16:38
 12/14 anonim ***** válasza:

Hát attól függ mire akarod használni.

Kamera? Akkor nokia n8 direkt belehúzott nem olyan lesz mint a többi nokiába a kamera...

Játék? Hát Nokia erre is rágyúrt bár nem ők készítik a játékokat, majd kiderül, hogy mi lesz. Játékba az Iphone a jobb.

Zene? Szerintem mind2 ugyan olyan.

Nem lehet eldönteni, ha kijön a Nokia N8 akkor kiderül. Most az Iphone-t inkább a HTC-kkel lehet összehasonlítani. Amúgy is kinek mi.

Nekem személy szerint Nokia N8 nagyon bejön, de ha az Iphone-ra nem tenné rá Európa a 25%-ot meg a szolgáltató pár ezer forintott akkor Iphone 4 lenne a megfelelő telefon. =)

Amúgy én megvagyok elégedve a mostani telefonommal (Nokia E71)

2010. aug. 6. 02:02
 13/14 anonim ***** válasza:
50%
hát már SAMSUNG I8910 IS jobb iphone 4 -nél,a htc hd2-esem meg megeszi azt a kis l*szart.
2010. aug. 6. 12:36
 14/14 anonim válasza:

N8 egyértelműen jobb, amikben egyértelműen veri az iphone-t (volt 4s 16gb-om is): -12mp kamera, eszméletlen szép képeket készít, xenon vaku!

-fm transzmitter, iphoneban nincs ilyen, se HDMI csatlakozó, se fotógomb, se kézre eső lezárógomb stb..

-Akksi több ideig bírja, van benne energiatakarékos mód is.

Szóval Nokia a jobb!

2014. jan. 27. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!