Nokia N8-00 nem is tudom hogy kérdezhetsz ilyet mikor nem is vannak egy súly csoprtapa.
Nokia 12MP kamera :O, HDMI csatlakozó, HD Felvevő lejátszó.
2010. aug. 2. 22:49
2/14 anonim válasza:
iPhone 4 nagy felbontású kijelző HD videofelvevo keskeny hardveresen jobb a nokiaval a 12 mp az parasztvakitas a Nokia kamerák úgyis gyengék az iPhone 4 szoftveresen is jobb közel 10 szer annyi program van rá és a játékok és a programok lekorozik más készülékeket ami máshol csúcs game az itt sehol nincs nézd meg YouTubeon . Szerintem aki játszik netezik szórakozik néha fotósok a teloval annak iPhone a uncsi üzletembernek úgyis a Nokia kell ...
2010. aug. 2. 23:58
3/14 anonim válasza:
kinézetre jobb iphone 4 XD de én azt vennék pedig utálom apple-t
2010. aug. 2. 23:58
4/14 bp1985 válasza:
Nokia. Alapfunkciók mennek sw törés nélkül is, és van annyi program rá, mint iphone-nál. Akinek iphone-ja van, és rájött, hogy van fele annyiért sokkal jobb telefon, az úgyis iphone-t fogja ajánlani. Én 3gs-t cseréltem hd2-re, de nem bántam meg, sőt örültem, hogy megszabadultam az iphone-tól. Nincs jailbrake, van flash (4-5 éves dolog), van videóhívás, ez sem mai dolog, van multicast, stb.
2010. aug. 3. 00:25
5/14 anonim válasza:
iPhone 4 et nem láttál neg szerintem akkor abba van több dolognit emliettel iPhonehoz 200 ezer progi van Androidhoz 50 ezer symbainhoz 30 de a N8 helyett inkabb vmi jó HTC . Ezek a új okos nokiak ritka sza.rok
2010. aug. 3. 00:32
6/14 anonim válasza:
Nokia N8 mindenben jobb,a kamerája a legjobb a mobilosok közt,az iPhone4 még olyan 2éves technológia,attól,hogy van rá 10x több böfögős-fingós program attól az még nem jobb,a fizetősek ugyanugy pénzbe kerülnek.Nokia minőségibb,jobb anyagból van,olcsóbb,nem fagy le és nem megy el a térerő híváskor
2010. aug. 3. 12:25
7/14 anonim válasza:
dehogy is nem fagy a Nokia ... az N97 ritka nagy selejt és a X6 is de remeljük ez már jobb lesz. Lehet jobb az anyaghasználat de az iPhone kijelzöét nehezebb megkarcolni és a Nokia kameralehet 12 mp-s de a békasegge alatt van a samsung pixon 12 jobb képet csinál szal nem uj a 12 mp azis legalább 1 éves :) És a N97 5mp-s kamerája megse közeliti mondjuk az iPhone4 ét vagy az X10 miniét sőt egy 8mp-s sonyericson jobb képet csinál
2010. aug. 3. 14:26
8/14 A kérdező kommentje:
Aki szerint szar képe csínál nézegesse a képeket ;)
Egyébként ez egy teljesen új Symbian rendszer a Symbian^3.
Ez nem fagy anyit mint a régebi verzió...:D
2010. aug. 3. 23:54
9/14 bp1985 válasza:
Iphone helyett telefont vegyél. Pl htc, vagy nokia.
2010. aug. 4. 13:55
10/14 anonim válasza:
"dehogy is nem fagy a Nokia ... az N97 ritka nagy selejt és a X6 is de remeljük ez már jobb lesz. Lehet jobb az anyaghasználat de az iPhone kijelzöét nehezebb megkarcolni és a Nokia kameralehet 12 mp-s de a békasegge alatt van a samsung pixon 12 jobb képet csinál szal nem uj a 12 mp azis legalább 1 éves :) És a N97 5mp-s kamerája megse közeliti mondjuk az iPhone4 ét vagy az X10 miniét sőt egy 8mp-s sonyericson jobb képet csinál"
Te honnan szeded,hogy fagy a nokia?én már próbálltam elég rendesen megnyomkodtam és atomstabil,jobb a multitasking mint a ájfonban,és ha képben lennék akkor nem az n97-ről van szó,meg az x6rol,hanem egészen másról,semmi köze hozzá,mivel ez symbian ^3,az meg symbina s60 1^.A kamerája is sokkal jobb,mivel nagylátószögű,jobb a minősége,nincs kromatikus abberáció jelen,van xenon vaku,a kijelzőjét pedig ugyanaz gyártja,és ugyanugy karcálló,mivel kapacitív,a pixon12 pedig ritka gyenge kamerában.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!