Miért old fel magától a telefonom néha? (Android, xiaomi)
Van egy pár hónapos xiaomi telefonom (note 8t). Be van rajta állítva egy arcfelismerős azonosítás.
Azt vettem észre hogy néha magától felold a készülék. Konkrétan arról van szó, hogy megnyomom a gombot vagy megtapizom a kijelzőt hogy felvillanjon a lezárt képernyő (idő, értesítések stb miatt) ezután elengedem és nem érek hozzá a készülékhez! Volt hogy el is mentem máshova, otthagytam az asztalon! És mikor legközelebb ránézek akkor fel van oldva, megnyitva a facebook vagy bármi amit előtte használtam...
Nem értem miért csinálja, elvileg az arcfelismerés nem kéne hogy feloldja, elvileg az csak megengedi hogy kód nélkül oldjam fel manuálisan.
Így nem sokat ér a képernyőzár... mit kezdhetnék vele, hogy ne oldja fel csak úgy? Mi okozza ezt a jelenséget?
Köszi, körbenézek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!