Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Meglehet valahogy menteni a...

Meglehet valahogy menteni a "romlódó" telefonon az alkalmazásokat?

Figyelt kérdés
A képeket sikerült megmentenem egy pendrivera de az alkalmazásokat nem tudom hogy,a messenger meg a facebook nem is lényeg mert azt le tudom tölteni újra,de vannak pl.játékok amiket jó lenne megmenteni

2020. júl. 13. 17:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
milyen jåtėkok?.legtöbb jåtėkot újra le tudod tölteni,kėpeket sem kell pendrevra mentened mert google fotok alkalmazåst használva minden el van mentve a felhő tårhelyre onnan ha kell letöltheted újra.
2020. júl. 13. 17:58
 2/7 A kérdező kommentje:

Hát a pou az egyik

De ha másik telefonra töltöm azt nem hiszem hogy akkor is ugyanugy megmarad a szint meg a dolgok amiket vettem

A másik meg a snapchat erre is azt gondolom hogy ha másik telefon a képek megmaradnak? Vagy ittmondjuk ha az instafiókkal ugyanugy bejelemtkezek akkor talán

2020. júl. 13. 18:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

a pout nem lehet szinkronizálni a felhőbe?

régen megdöglött az enyém, már nem emlékszem :D

az insta, meg a többi az meg gyakorlatilag nem a telefonodon van.

ha bejelentkezel másik telefonon ugyanazzal a fiókkal akkor ott lesz minden.

arra figyelj hogy lehet hogy amikor másik telefonról bejelentkezel akkor azt ugye észleli és tudd a jelszavadat meg mindent ami a bejelentkezéshez kell!!

2020. júl. 13. 18:27
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen igen a bejelentkezés meg, köszi:)

Azt nem tudkm a pout lelehet e menteni

2020. júl. 13. 18:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, ha Google Playből töltöd le az appot, és nem pedig .apk-ból telepíted, akkor ha törlöd/másik eszköre telepíted úgy, hogy ugyanazzal a Google-fiókkal vagy bejelentkezve, akkor automatikusan onnan folytathatod, ahol abbahagytad.
2020. júl. 13. 19:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Lehet hogy ugy van de tenyleg nemtudkm
2020. júl. 13. 19:23
 7/7 Alex Fly ***** válasza:
100%
Pout is szinkronizálja. Ha feltelepíted az új készülékre, az első indításakor egyszerűen bejelentkezel és ugyanott folytathatod, ahol előtte... Az enyém már a negyedik mobilon lakik.
2020. júl. 14. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!