Meglehet valahogy menteni a "romlódó" telefonon az alkalmazásokat?
Figyelt kérdés
A képeket sikerült megmentenem egy pendrivera de az alkalmazásokat nem tudom hogy,a messenger meg a facebook nem is lényeg mert azt le tudom tölteni újra,de vannak pl.játékok amiket jó lenne megmenteni2020. júl. 13. 17:49
1/7 anonim válasza:
milyen jåtėkok?.legtöbb jåtėkot újra le tudod tölteni,kėpeket sem kell pendrevra mentened mert google fotok alkalmazåst használva minden el van mentve a felhő tårhelyre onnan ha kell letöltheted újra.
2/7 A kérdező kommentje:
Hát a pou az egyik
De ha másik telefonra töltöm azt nem hiszem hogy akkor is ugyanugy megmarad a szint meg a dolgok amiket vettem
A másik meg a snapchat erre is azt gondolom hogy ha másik telefon a képek megmaradnak? Vagy ittmondjuk ha az instafiókkal ugyanugy bejelemtkezek akkor talán
2020. júl. 13. 18:16
3/7 anonim válasza:
a pout nem lehet szinkronizálni a felhőbe?
régen megdöglött az enyém, már nem emlékszem :D
az insta, meg a többi az meg gyakorlatilag nem a telefonodon van.
ha bejelentkezel másik telefonon ugyanazzal a fiókkal akkor ott lesz minden.
arra figyelj hogy lehet hogy amikor másik telefonról bejelentkezel akkor azt ugye észleli és tudd a jelszavadat meg mindent ami a bejelentkezéshez kell!!
4/7 A kérdező kommentje:
Igen igen a bejelentkezés meg, köszi:)
Azt nem tudkm a pout lelehet e menteni
2020. júl. 13. 18:59
5/7 anonim válasza:
Úgy tudom, ha Google Playből töltöd le az appot, és nem pedig .apk-ból telepíted, akkor ha törlöd/másik eszköre telepíted úgy, hogy ugyanazzal a Google-fiókkal vagy bejelentkezve, akkor automatikusan onnan folytathatod, ahol abbahagytad.
6/7 A kérdező kommentje:
Lehet hogy ugy van de tenyleg nemtudkm
2020. júl. 13. 19:23
7/7 Alex Fly válasza:
Pout is szinkronizálja. Ha feltelepíted az új készülékre, az első indításakor egyszerűen bejelentkezel és ugyanott folytathatod, ahol előtte... Az enyém már a negyedik mobilon lakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!