Van 50 ezer forintom, de több nincs. Milyen mobilt vegyek, ami normális?
Figyelt kérdés
Jelenleg Huawei P20 lite-om van. Ennél nagyobb képernyőset szeretnék. 5,8" az átmérője neki.
Kép nézegetés, videó, és zene, netezés. Erre használom leginkább a telót. Szóval nem baj, ha jobb az aksi.
A Xiaomi Redmi 8 at néztem.
2020. júl. 13. 00:36
1/8 anonim válasza:
Szia! Nekem Redmi 8-asom van (4/64), teljesen meg vagyok elégedve vele. :) Szerintem ebben az árkategóriában az egyik legjobb, amit választhatsz.
2/8 anonim válasza:
Nézd meg a Redmi 9-et is.
Mondtad, hogy nagyobb képernyőt szeretnél, a Redmi 9-nek egy fokkal nagyobb a képernyője, mint a 8-nak. Elvileg a chipsetje is erősebb, bár én inkább Snapdragon párti vagyok. A Redmi 9-ben nincs Galileo (navigációban jön jól) de van NFC a Redmi 8-al szemben.
Kicsivel drágábban rengeteg lehetőség lenne még, de elég határozottan megszabtad azt az 50 000-et.
3/8 A kérdező kommentje:
Én is a Redmiket néztem :)) Sajnos azért ennyi, mert eléggé le vannak csökkentve a lehetőségeim :)
2020. júl. 13. 15:54
4/8 anonim válasza:
Én nem cserélném le a p20lite-ot...
5/8 anonim válasza:
Olcsó ár kategóriában tudom ajánlani az Iphone x 64gbosat. Csak 200.000 FT pedig regen sokkal drágább volt.
6/8 anonim válasza:
Ez hülye bazdmeg ez négyszerese amit a kérdező kérdezett...amugy meg nem 200hanem tobb...
7/8 anonim válasza:
Hello! Én tudom ajánlani az Iphone 12 pro maxot 500.000 ftért remek választas.
8/8 anonim válasza:
Am nyugi en irtam az Iphonokat. Csak teollkodtam. Bocs. Am en ajánlanám a redmiket. Nagyon jok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!