Digi mobilnettel tapasztalat, meglehet rendelni csak azt?
Figyelt kérdés
2020. júl. 12. 17:21
1/9 anonim válasza:
"A DIGIMobil szolgáltatás igénybevételének feltétele a DIGI, vagy Invitel vezetékes televízió, internet és telefon, valamint műholdas szolgáltatásaiból legalább egy szolgáltatás igénybevétele, vagy amennyiben az Előfizető még nem rendelkezik ilyen szolgáltatással, akkor vállalja, hogy legalább egy ilyen szolgáltatásra előfizetést köt a DIGI-vel vagy az Invitellel."
Tehát nem.
2020. júl. 12. 18:23
2/9 anonim válasza:
nem,soha nem is lehetett a digi mobil indulåsa ota.
2020. júl. 12. 20:46
3/9 anonim válasza:
Ahol van lefedettség, ott tökéletes. Csak DIGI vagy Invitel előfizetés birtokában kell lenni hozzá, valamint az is feltétel, hogy az előfizetés területén legyen lefedettség.
2020. júl. 12. 22:16
4/9 A kérdező kommentje:
De az még úgy is megérheti ha kötök mellé akármi legolcsóbb digi szolgáltatást?
2020. júl. 12. 23:28
5/9 A kérdező kommentje:
Nem, úgy már nem éri meg.... invitellel nem, digi vezetékes meg nincs mifelénk.
2020. júl. 12. 23:42
6/9 anonim válasza:
nincs mindenhol lefedetsėge ,mėg szerintem pesten sem müködik mindenhol,ės nem ingyenes .ez mėg mindig nem ėri meg .
2020. júl. 13. 05:46
7/9 anonim válasza:
Én akkor köttettem be a digit, mikor a faluban elérhető lett a mobilnet (április). 4 sim kártyát kaptunk, mindegyiken pörög rendesen a mobilnet. Ezért havonta kemény 3300Ft-ot fizetünk. Most dec. 31-ig meghosszabbították addig 'ingyen' van +van 80 csatorna is. Viszont kellett 1 év hűségidőt aláírni, különben ki kell fizetni a beköttetést.
Valószínűleg december 31. után nyitni fognak olyanok felé is, akinek nincs Digi vagy Invitel előfizetése, vagy pedig megint meghosszabítják.
2020. júl. 13. 11:43
8/9 anonim válasza:
Amíg nincs meg az országos lefedettség, addig hosszabbítgatni fogják valószínűleg. Most még elég sok 10-15 ezres város van, ahol egyáltalán nincs DIGI mobilnet.
2020. júl. 13. 13:57
9/9 anonim válasza:
Én le fogom adni a Digi simkártyáimat. Hiába vannak jelen nálunk, akkoris érezhetően lassabb a mobilnet, mint pl. a Telenornál. Valahol nincs is jel. Sőt, előfordult már, hogy telefonálás közben nem hallott a másik fél. Telenorral újrahívtam az embert és azzal semmi probléma nem volt. Nem tanyán lakok pedig, hanem megyeszékhelyen. Inkább fizetek többet, de tudjak netezni és telefonálni rendesen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!