Melyiket vennétek jövőre? Vivo x200 pro, Honor magic 7
pro vagy s25 ultra?
Figyelt kérdés
Igaz, még az S25 Ultrát nem tudjuk pontosan.
A másik kettőről mi a véleményetek?
Vagy inkább iphone?
dec. 30. 19:04
1/9 anonim válasza:
Megvárnám, mit alkot a Xiaomi 15 Ultra (meg az x200 Ultra, bár az sanszosan nem lesz itt hivatalosan).
Amúgy valószínűleg az s25u-t vagy iPhone-t, mert azokat könnyebb eladni (én meg ált. évente cserélek)
dec. 30. 20:39
2/9 anonim válasza:
Vivo X200 Pro Mini-t egyértelműen.
Vagy Xiaomi 15-t.
dec. 30. 20:46
3/9 anonim válasza:
Az a véleményem róluk hogy félmilliós bazári vackok amik két év alatt elveszítik az értékük 80%-át.
dec. 30. 21:32
4/9 anonim válasza:
- Mondta Jani, aztán bontotta a napi második csomag cigijét.
Az emberek 99%-a valamilyen formában szórja a pénzt, sosem értettem, hogy bizonyos dolgok miért fájnak ennyire másoknak.
dec. 30. 22:14
5/9 anonim válasza:
4-es, én is inkább költöm iPhone-ra, mint dohányra.
És jobban is járok...
dec. 30. 22:33
6/9 anonim válasza:
Főleg most, hogy az EU végre használható mobilt farag belőle. :D
dec. 30. 22:49
7/9 anonim válasza:
Nem mondanám, mióta elkezdték a sok funkciót behozni, azóta egyre több a szoftveres bug. A C-s USB-t leszámítva eddig nem biztos, hogy a felhasználók javára válik ez a sok változtatás...
dec. 30. 23:03
8/9 anonim válasza:
Előzetes infók alapján az S25 ultra elég borsos lesz az árát illetően, és lehet nem is lesz túl sok változás benne az S24 Ultrához képest. Mindenesetre ha nagyon ragaszkodsz az legfrissebb modellhez akkor 24 Ultra ha nem akkor az S24 ultra. Az most a telefonok jelenlegi legjobbja rengeteg innovációval.
dec. 31. 06:23
9/9 anonim válasza:
Egyáltalán az első kettő kapható már, főleg itthon? A harmadik pedig még meg se jelent.
Ha látatlanban kéne mondani valamit, akkor én ebben az ársávban inkább a Samsungot venném.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!