100 GB mobilinternet mennyi idő után fogy el, ha ?
Figyelt kérdés
Ha csak játszani szeretnék. Mobilnetere csatlakozva szeretnék játszani egy játékkal. Gondoltam veszek egy 100Gb-os mobilnetet (mivel az megoldható most). Kb mennyi ideig tart ki az a 100 GB ha okosan használnám ki? 1 hónapot minimum?2020. júl. 11. 17:49
1/6 A kérdező kommentje:
maximum mennyi ideig lehetne vele kihúzni?
2020. júl. 11. 17:50
2/6 anonim válasza:
Játéktól függ, hogy mennyi adatforgalmat generál. A telefonod alkalmazásonként számolja hogy mi mennyit használt el. Egy nap után nézd meg hogy az adott játéknak mekkora az igénye, abból ki tudod számolni hogy 100 Gb mire elég
3/6 anonim válasza:
A játék az sokat vihet...
Youtube, Spotify használat mellett, illetve böngészés mellett, nekem bőven elég szokott lenni 100 GB egy hónapra.
Még olyan is van, hogy olyan 3, 4, 5 napig megosztom a netet két másik telefonnal, amit kb. azonos dolgokra használnak.
4/6 anonim válasza:
Nekem múlt hónapban volt 20gb fogyasztás korlátlan mobilnet mellett, úgy, hogy egész nap nyúzom a telefont.
5/6 anonim válasza:
Nekem wifi és mobilnet együtt 50,1 GB volt együtt. Mondjuk nem FullHD csak HD-ben nézem a videókat, mivel telefonom kijelzője is csak HD-s.
6/6 anonim válasza:
Bőőőven sok még akkor is, ha minden nap youtube-t nézel vele. Nekem 70 gigám van, felét se használtam el, pedig órás videókat néztem vele, és hasonlók. Ja, az igaz, nekem a facebook és insta korlátlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!