Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 100 GB mobilinternet mennyi...

100 GB mobilinternet mennyi idő után fogy el, ha ?

Figyelt kérdés
Ha csak játszani szeretnék. Mobilnetere csatlakozva szeretnék játszani egy játékkal. Gondoltam veszek egy 100Gb-os mobilnetet (mivel az megoldható most). Kb mennyi ideig tart ki az a 100 GB ha okosan használnám ki? 1 hónapot minimum?

2020. júl. 11. 17:49
 1/6 A kérdező kommentje:
maximum mennyi ideig lehetne vele kihúzni?
2020. júl. 11. 17:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Játéktól függ, hogy mennyi adatforgalmat generál. A telefonod alkalmazásonként számolja hogy mi mennyit használt el. Egy nap után nézd meg hogy az adott játéknak mekkora az igénye, abból ki tudod számolni hogy 100 Gb mire elég
2020. júl. 11. 17:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A játék az sokat vihet...

Youtube, Spotify használat mellett, illetve böngészés mellett, nekem bőven elég szokott lenni 100 GB egy hónapra.

Még olyan is van, hogy olyan 3, 4, 5 napig megosztom a netet két másik telefonnal, amit kb. azonos dolgokra használnak.

2020. júl. 11. 18:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem múlt hónapban volt 20gb fogyasztás korlátlan mobilnet mellett, úgy, hogy egész nap nyúzom a telefont.
2020. júl. 11. 18:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem wifi és mobilnet együtt 50,1 GB volt együtt. Mondjuk nem FullHD csak HD-ben nézem a videókat, mivel telefonom kijelzője is csak HD-s.
2020. júl. 11. 18:43
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Bőőőven sok még akkor is, ha minden nap youtube-t nézel vele. Nekem 70 gigám van, felét se használtam el, pedig órás videókat néztem vele, és hasonlók. Ja, az igaz, nekem a facebook és insta korlátlan.
2020. júl. 12. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!