Miért nem tölt be/alig tölt be bármi is mobilnetemről?
Első szériás Iphone X, korlátlan üzleti telekomos mobilnettel.
Sim kártya nemrég cserélve.
Egyszerűen már 720p-be szinte képtelen lejátszani egy vidit(youtube) mobilnetről vagy 10perceket tölt de a sima appokba is jelentkezik a probléma, bár kisebb mértékben.
Amint átkapcsolok wifire, minden oké.
Én a telefonra gyanakszom de hátha más is volt így és teló csere nélkül megúszta.
Szervízbe akartam vinni de mondták hogy 1-2hónap is lehet mire kiderítik.
+infó: ezt bárhol képes eljátszani, nem gondolnám hogy lefedettségi probléma.
Sajnos egyik sem, a jel legrosszabb esetben 2es(de az ritkán) amúgy olyan 3as.
4G van, mindig.
Szia!
A járványhelyzet óta ilyen gyatra a mobilnet.
Én a Vodafone-nál vagyok, a mobilnet sebessége nagyjából február óta kb. ötöde/hatoda annak ami előtte volt. (20-25mbs, most 3-4)
*előző vagyok
Fel fogom hívni a vodafonet, hogy miért van ez, és kb meddig tart, szerintem te is tegyél így.
6.
Itt most arról van szó, hogy 4-5 hónapja láthatóan használhatatlan lett az addig jól működő mobilnet.
Tudom, hogy az összes szolgáltató nagy dumás, de kötve hiszem, hogy az lenne a válaszuk, hogy nem tudnak mit csinálni, a garantált sebesség 0. Ha mégis, akkor következő hónaptól annyi mobilnetet kérek, amit 0-4 Mbps sebességű nettel ki tudok használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!