Hogyan lehet a túlfizetésemet visszakövetelni a telekomtól(25 ezer forint)?
Figyelt kérdés
Még black friday idejéb történt hogy 3 szorosan vonta le az előfizetés diját a vacak rendszerük azt is 30 perc várakoztatással. Eléggé dühös voltam de mostanra lett több időm ezzel foglalkozni.2020. júl. 7. 17:41
1/7 anonim válasza:
Feltételezem náluk ez úgy működik, hogy akkor az a pénz már náluk marad, abból vonják le a számla összegét havonta.
2/7 A kérdező kommentje:
Aha szóval akkor bekell mennem személyesen lebeszélni és vagy 2 hónapig rendezve lesz a számla, az is jó.
2020. júl. 7. 17:45
3/7 anonim válasza:
Személyesen nem árt lebeszélni vagy mobilon az ügyfélszolgálatosok elég kedvesek! :)
4/7 anonim válasza:
de az novemberben volt mår 8 hónapja .
5/7 A kérdező kommentje:
És elévül? xddd
2020. júl. 7. 19:27
6/7 anonim válasza:
Szerintem te azt már rég lebeszélted beszámítják ha nem küldték vissza neked ,akkor ahogy az 1 válaszoló írta levonták túlfizetést már rég .
7/7 anonim válasza:
Mindenképp hívd fel a 1414-et, ott meg tudják keresni a befizetésed és meg tudják mondani pontosan, hogy mi hova került könyvelésre. Ekkora időtávból szinte biztos vagyok, hogy le lett könyvelve az összeg. Ellenkező esetben lehetőséged van visszafizetést kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!