Miért gondolta meg magát a szolgáltató?
Mobil előfizetésem van. Elégedett voltam a szolgáltatóval, decemberben alá is írtam újabb hűséget. Aztán év elején bekapcsoltak egy digitális szolgáltatást, és azóta rengeteg probléma volt. Sokszor beszéltem velük, mindig ígérték, hogy jó lesz majd. Júniusban elfogyott a türelmem. Írtam nekik egy udvarias levelet, hogy egyébként nagyon szerettem őket, de ez így nekem nem elfogadható, bontsunk szerződést közös megegyezéssel, kötbér nélkül. Felhívtak telefonon, és szóban elutasítottak. Megírtam nekik, hogy miért szóban utasítanak el, erre elutasítottak írásban is. Írtam egy beadványt az NMHH-nak, amit másolatban megküldtem nekik is, de nem ők voltak a címzettek. Ennek ellenére feleltek rá, megint elutasították a szerződésbontást, még ki is számolták (szerintem tök rosszul), hogy mennyit kellene fizetnem kötbért. Akkor mondom beleállok a dologba, megírtam nekik, hogy ebben az évben velük folytatott összes rögzített telefonbeszélgetést kikérném, lévén azokban több alkalommal is elismerik, hogy valóban vannak műszaki problémák. Pár nap múlva felhívtak, hogy megvizsgálták újra az igényemet, és még is engedélyezik a kötbérmentes szerződésbontást és a számhordozást.
Mi történhetett, miért gondolták meg magukat?
én a kábeltv/internet szolgáltatómmal jártam hasonlóan, ott is az NMHH-ig jutottunk.
ott durrant el az agyam amikor a kiscsaj a személyes ügyfélszolgálaton szó szerint kinevetett...
miután megjelentek a hatóság emberei és nekiálltak méregetni mindjárt a területi vezetp hívott fel a végtől, hogy sajnálják :DDDDD
csak hajrá! nem kell hagyni magunkat!
Köszönöm a válaszokat!
Az is eszembe jutott, hogy lehet az váltotta ki belőlük a dacot, hogy a levelemben megírtam, hogy tárgyalásban vagyok a konkurenciával a számhordozásról. De én ezt nem genyóságból írtam nekik, hanem mert őszinte akartam lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!