Melyik a jobb kártyás szolgáltató a Telekom vagy Telenor?
Telekomnál van egy olyan, hogy "Domino most" .
Ez (jelenleg) ingydn van, és 9 Ft-os percdíjat biztosít hálózaton belül. Másokat pedig 25 Ft-ért hivhatsz.
Net csomagok "maraton" néven futnak.
Ezek nem járnak le 30 nappal, hanem addig érvényes, amíg el nem fogy az adat.
Megj.: Voltam telenoros. Soha többet.
+1 szavazat a Vodának
(A telenor egy rakás...
Ismerőseimnek szóltam a 20-@$ra smst küldjenek,hivni a Vodán😉)
Nem tudom melyik nyomorult, és miért pontozta le a 4-es válaszom, amiben a tényeket írtam le. Nem baj, így is 78%-ban hasznos válaszokat adok, és top 40-en belül vagyok a témakörben, de cserébe mindenki válaszát lepontoztam én is a p.csába.
Valaki ajánlotta a Vodafone-t, amikor szó sem volt róla. Telekom vagy Telenor volt a kérdés, mellesleg a Vodavone már szinte vicckategória. Minden telefon 100-150 ezerrel többe kerül, mint bárhol máshol. Azon röhögtünk ismerősökkel, hogy a Samsung Galaxy S20 sima 425 ezer Ft, amikor alapból 324 ezerről indította a gyártó. Az iPohne XS is 400 ezer körül van, vicc az egész. Ha náluk akarsz venni, akkor a legmagasabb tarifával, részletre már havi 30 ezer Ft fölött perkálhatsz, amikor a Telekom és a Telenor 20 ezerből kijön havi szinten szintén legnagyobb tarifa, részletfizetés.
"Nem tudom melyik nyomorult, és miért pontozta le a 4-es válaszom, amiben a tényeket írtam le. Nem baj, így is 78%-ban hasznos válaszokat adok, és top 40-en belül vagyok a témakörben, de cserébe mindenki válaszát lepontoztam én is a p.csába."
A kérdés KÁRTYÁS szolgáltatásra vonatkozott, Te pedig leírtad a SZÁMLÁS konstrukciókat.
Üdv. : Egy nem-lepontozó "nyomorult"
Na most aktiv szám kell vagy készülék is?!?!?
Itt a simkártyáról van szó!
Ill feltöltő kártyás szolgáltatás(készülék nélkül):
Vodafone
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!